ZLATO I MERMER: Ovako izgleda luksuzni dom poznatog folkera!

Folker Radiša Trajković poznatiji kao Đani, jedan je od najtraženijih pevača u dijaspori, ali i kod nas. Puni diskoteke i kafane gde god se pojavi, pa nas ne čudi to što ima kuću na kojoj mu mogu pozavideti mnogi stanovnici Srbije.

 

Luksuzna kuća, sa mnogo detalja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uglavnom preovladava mermer i drvo, a Đani i njegova supruga Slađana su se trudili da ubace i dosta detalja koji bi oplemenili njihov životni prostor.

 

Osim što su vodili računa da se oni osećaju prijatno u domu, nisu zapostavili ni njihvoog kućnog ljubimca, kojem su kupili krevet. I to ni manje ni više nego bračni.

 

Omiljeno mesto za okupljanje Trajkovića je trpezarija. A, posebno se vodi računa da ona bude domaćinska kada je i njihva slava. Tada je trpeza obimna, a gosti odu punog stomaka.

 

Đani je već nekoliko puta govorio da je veliki poštovalac vere, a u njegovoj kući mogu se primetiti brojne ikone, ali i posebno mesto u domu ima i portret patrijarha Pavla. Đani je i opremanjem kuće uneo svoj prepoznatljiv stil u kojima ima dosta i firmiranih detalja.

 

(Kurir, Foto:Dragan Kadić)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply