ŽIVOTNA DRAMA VESNE RIVAS: Dva puta sam bila ranjena!

Učesnica „Parova“ ispričala da je prvi put metak koji je ispalio njen komšija završio u njenoj nozi, dok je drugi put upucana u stomak na jednom splavu

Dobro je poznato da Vesna Rivas ima burnu prošlost, ali malo ko zna da je učesnica „Parova“ čak dva puta bila ranjena. Prvi put kao dete, a drugi put u kriminalnim devedesetim godinama!

Pevačica, koja godinama boravi u rijalitijima, u životu je prošla sito i rešeto! Pored toga što je u mladosti drug pokušao da je siluje i što su joj jedne noći neprijatelji umalo ubili roditelje, o čemu je javno pričala, Vesna je i dva puta mogla da strada od oružja. Jednom kada je bila mala, a drugi put zbog lošeg društva.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Rivasova je otkrila kako je mogla da izgubi glavu.

– Prvi put se to desilo kada sam bila klinka. Komšija Vlada, koji je živeo pored mene, pucao je iz vazdušne puške. Manijak, gađao je vrapce na grani. Onda je iz ne znam kog razloga pucao u beton, a metak se odbio i pogodio mene u desnu nogu. Prošao mi je kroz nogu, imam ožiljak – rekla je Vesna, a onda objasnila zbog čega je drugi put mogla da izgubi život.

– Drugi put sam ranjena devedesetih godina. Bila sam sa društvom na nekom splavu i došlo je do pucnjave. Mene je metak okrznuo u predelu stomaka i morala sam na operaciju – ispričala je Rivasova i dodala koliko se namučila nakon operacije:

– Od kuka do kuka sam sečena. Morali su da mi otvaraju stomak jer mi je bio pokidan prednji trbušnjak. Trebalo mi je dugo da se oporavim. Bilo je bolno.

Inače, Vesna Rivas se devedesetih družila s momcima s one strane zakona, među kojima je i Dragan Ugarković Ugar, koji je izrešetan dok je sedeo u svom automobilu 1999. godine na Novom Beogradu.

Jelena Stuparušić – Foto: Dragan Kadić; Damir Dervišagić

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply