ZGODNE CICE, LEGENDE I RIJALITI IGRAČI: Oni su spremni za ulazak u ZADRUGU i borbu za PRVO MESTO!

Tim koji radi na ovom projektu, na čelu sa Milicom i Željkom Mitrovićem, najznačajnija imena i dalje čuva u tajnosti jer žele da iznenade gledaoce 6. septembra, kada rijaliti “Zadruga” i počinje.

I dok su pripreme za produkcijski najzahtevniji rijaliti “Zadruga” u punom jeku, javnost uveliko spekuliše ko će biti stanovnici impresivnog grada koji se prostire na tri hektara.

Izvori bliski produkciji su već otkrili neka imena, ali se ulazak ostalih poznatih ličnosti drži u strogoj tajnosti.

Autor: TV Pink

Kao bomba je u javnosti odjeknula informacija da će se u rijalitiju naći Zoran Marjanović,suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Prema njegovim rečima, on u “Zadrugu” želi da uđe kako bi sprao ljagu sa svog imena i dokazao milionskom auditorijumu da nije monstrum kakvim ga smatraju. Kako se pisalo, njegov jedini uslov bio je svakodnevno može da viđa ćerkicu Janu, jer ne želi da se razdvaja od nje na duži vremenski period.

Autor: Informer

U najimpresivniji rijaliti na ovim prostorima, “Zadruga”, ući će i neke od najvećih legendi u regionu.

Nakon što je odbila učešće u svim dosadašnjim rijalitijima, čelnici TV Pink uspeli su da postignu dogovor sa pevačicom Nadom Obrić, koja je oduševljena ovim projektom.

Omađijana sam, nemam drugo objašnjenje! Neka magija je u pitanju, ne postoji rijaliti koji je emitovan kod nas, a da me nisu zvali. Sve sam ja to ‘ladno odbijala, a sad sam prihvatila, nemam objašnjenje zbog čega. U šoku sam, imam najveću tremu u životu. Ja sam juče plakala od uzbuđenja, treme… Drhtala sam kao prut i plakala – rekla je nedavno Nada za portal Pink.rs.

Autor: Pink.rs

Pored nje, u rijaliti će ući i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, legendarna Cana Fontana iz serije “Srećni ljudi”.

Počastvovana sam što su se mene setili, veoma sam se iznenadila! Prvi put ulazim u tako nešto i veoma se radujem, niko me puškom nije terao. Pogotovo mi je drago što već poznajem neke osobe koje će ući. Počastvovana sam! Kako će mi biti, videću. Unuk će mi čuvati stan, imam i fine komšije, spremam polako garderobu… Biće sve to dobro – rekla je Žiža.

Autor: YouTube screenshot

Njihove cimerke u Beloj kući, u kojoj će živeti svi učesnici rijalitija “Zadruga”, biće i neke od najatraktivnijih devojaka. Već neko vreme se spekuliše da je produkcija uspela da dogovori ulazak Soraje Vučelić, kojoj će se pridružiti i njene drugarica, Ana Korać i Mina Vrbaški, poznata po aferi sa Šakom Polumentom.

Autor: Instagram

Autor: Instagram

Autor: Instagram

Pinkova zvezda Sloba Radanović potrdio je svoje učešće u rijalitiju “Zadruga”, a društvo će mu praviti koleginice iz treće sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić i Sara Reljić. Njih tri privukle su veliku pažnju javnosti kako svojim glasom, tako i dobrim izgledom, te nema sumnje da će milionski auditorijum biti oduševljen njihovim ulaskom.

Autor: Pink.rs

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Pored njih, u rijaliti “Zadruga” će, kako se piše, ući i rijaliti igrač sa dugim stažom, Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. On je do sada učestvovao u čak tri sezone “Farme”, a ako uđe u “Zadrugu”, svi očekuju da će napraviti pravi haos. Pored njega, ulazi i učesnica prve sezone “Farme”, Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija. Iako je rekla kako više neće ulaziti u rijaliti programe, ponudu da uđe u “Zadrugu” ipak nije mogla da odbije.

Autor: Andrej Nihil

Autor: Printscreen Youtube

Tim koji radi na ovom projektu, na čelu sa Milicom i Željkom Mitrovićem, neka imena i dalje čuva u tajnosti jer žele da iznenade gledaoce 6. septembra, kada rijaliti “Zadruga” i počinje.

Autor: E-stock/Pink.rs

Dok s nestrpljenjem očekujete početak najimpresivnijeg rijalitija na ovim prostorima, lajkujte Fejsbuk stranicu “Zadruge” klikom OVDE, kao i Instagram stranicu klikom OVDE, kako biste bili u toku sa svim detaljima ovog projekta.

Autor: M. Đ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply