ŽENU UBIO PRED DECOM Pijan zakasnio na Biljanin rođendan, pa je ubo nožem u srce!

„Biljana je sve sama pripremala za slavlje, a Siniše nije bilo celog dana. Kad se pojavio na vratima, bio je pijan“, kaže izvor

 Biljana i njen nevenčani suprug Siniša Radovanćev

Biljana i njen nevenčani suprug Siniša Radovanćev, Foto: privatni album

Siniša Radovančev, koji je u utorak uhapšen u Pančevu zbog ubistva supruge Biljane Mijatović, odranije je poznat po nasilnom ponašanju, a kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, suprugu je ubio nakon što su se posvađali jer je kasnio na njeno rođendansko slavlje, na koje je došao pijan.

U utorak oko 18 sati u zgradi u Savskoj ulici u naselju Sodara u Pančevu Siniša Radovančev je supruzi zario nož u grudi naočigled njihove jednomesečne bebe i Biljanine ćerke iz prvog braka, i to samo nekoliko sati pred dolazak gostiju na slavlje.

– Siniša je ubio Biljanu jer su se žestoko posvađali uoči dolaska gostiju. Organizovali su slavlje za Biljanin rođendan, a Siniša je mnogo kasnio. Ona je sve sama pripremala za slavlje, a Siniše nije bilo celog dana, niti joj se javljao na telefon. Nije ga dugo bilo, a pritom je došao potpuno pijan, što je nesrećnu Biljanu mnogo iznerviralo. Ona ga je pitala zašto je kasnio i zašto je došao pijan kad treba gosti da stignu, nakon čega je nastala žestoka svađa. U jednom trenutku Siniša je uzeo nož i izbo nesrećnu ženu. Ono što je bilo šokantno jeste da gosti nisu ni znali da je Biljana ubijena, pa ih je policija bukvalno vraćala sa ulaza zgrade zajedno sa poklonima – ispričao je izvor za naš list.

Prema njegovim rečima, povod za svađu nije bio ni novac od prodaje mleka, niti navodi pojedinih medija da je Biljana rekla Siniši da dete nije njegovo.

Baba i deda brinu o deci

Deca ubijene Biljane Mijatović, po odluci Centra za socijalni rad, privremeno su predata i smeštena na staranje kod dede. Naime, kako saznajemo, radnici centra su doneli odluku koja je u najbolja za decu – da budu smešteni kod Biljaninog oca.

– Povod za ubistvo je bila svađa zbog alkohola, odnosno zbog toga što je Siniša ceo dan negde pio i i ostavio Biljanu da sama organizuje sve i čuva decu, zbog čega mu je ona i prigovorila – ispričao je izvor za naš list.

Kako smo saznali, Radovančev je odranije poznat po nasilničkom ponašanju, a u trenutku izvršenja zločina imao je nanogicu.

– Pre deset godina pretukao je članove jedne porodice u Ilandži jer su se sukobili zbog zemlje. Bukvalno im je polomio i ruke i noge. Ceo spor je trajao gotovo deset godina, a Siniša je u tom periodu dao 100.000 evra za advokate. Nakon deset godina njemu je odrđen kućni pritvor uz nanogicu. Međutim, iako je imao nanogicu, on se nesmetano kretao po gradu, niti ga je bilo ko kontrolisao, niti su ga zaustavljali. Radio je šta je hteo, slobodno je šetao. Inače, Siniša je pre dve nedelje kupio farmu za proizvodnju mleka, a imao je i velikih finansijskih problema i bio je u dugovima i kreditima, zbog kojih je, kako se sumnja, i počeo da pije – ispričao je izvor za naš list.

Tokom jučerašnjeg dana više stotina ljudi je došlo da se oprosti od Biljane. Svi su zaplakali kada je njena ćerka iz prvog braka počela da je doziva.

– Mama, mamice moja. Ne dajte je. Hoću moju majčicu. Neću da idem. Neću da ostavim majku – ridala je na sav glas Biljanina ćerka, dok su pokušavali da je uteše rođaci, njen otac i drugari iz razreda.

Ubica: Bio sam pijan, ne sećam se ničega!

U trenutku dok je trajala sahrana Biljane Mijatović, Siniša Radovančev je saslušavan u Višem sudu u Pančevu. Njemu je nakon završenog saslušanja određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je u utorak oko 18 sati zarivši nož u grudi usmrtio nevenčanu suprugu. On se tereti za ubistvo, a ne za teško ubistvo, za koje je veća kazna. Naime, za ubistvo je predviđena kazna zatvora do 15 godina, a za teško ubistvo do 40. Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni Radovančev se na saslušanju branio tvrdnjom da je bio pijan i da je u afektu nakon svađe ubio Biljanu. M. I.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply