ŽELJKO MITROVIĆ ISPROBAO VREMENSKE NEPOGODE U RIJALITIJU ZADRUGA: Ovako će padati KIŠA u najskupljem projektu ikada (VIDEO)

Učesnici ne znaju šta ih sve čeka.

Najspektakularniji rijaliti svih vremena, “Zadruga”, počinje za samo četiri dana, pa su trenutno u toku završne pripreme za ulazak učesnika.

U izgradnji scenografije za ovaj rijaliti učestvovao je tim eksperata iz Holivuda koji se potrudio da sve funkcioniše kao podmazano.

Autor: Pink.rs

U okviru kompleksa zadrugara nalazi se i mehanizam koji kontroliše vremenske uslove, te po volji produkcije zadrugari se mogu nadati snegu usred maja, kiši u avgustu i jakim vetrovima dok je ostatu Srbije sve mirno.

Ali kako vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, čiji je projekat ovaj najskuplji i produkcijski najzahteviji rijaliti, ništa ne prepušta slučaju, on je danas isprobao mašine za vremenske nepogode koje će sigurno zbuniti učesnike čiji dan neće biti isti kao dan gledalaca koji će ih pratiti.

Autor: Pink.rs

U donjem snimku možete pogledati kako je izgledala proba, a kako ništa ne biste propustili, budite od 6. septembra u 21 čas uz televiziju Pink, kada će učesnici ući u “Zadrugu”, gde ćete moći da ih gledate u narednih nekoliko meseci. 

Autor: V. T.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply