ZBOG OVOGA STREPI Tanja: “Odrekla sam se krova nad glavom i skupe garderobe”

Pevačica Tanja Savić je otkrila zbog čega je morala da se odrekne luksuza i šta željno iščekuje.

Tanja Savić sa mužem

Tanja Savić sa mužem, Foto: Facebook

Tanja Savić otkriva da ona i njen suprug Dušan Jovančević rade na tome da dobiju i treće dete, a pevačica priznaje da joj je velika želja da ovog puta rodi devojčicu.

– Ćerku bih volela da imam lično za sebe. Znam kakva sam ja prema svojim roditeljima. Devojčice su privržene majci i meni to treba. Moji dečaci su navikli da su uz mene stalno i ne žalim se na njih, ali devojčica je devojčica. Volela bih da osetim kako je imati ćerku – iskrena je Tanja, koja sa suprugom uveliko pokušava da ostane u blagoslovenom stanju.

Međutim, pevačica strepi da joj se ni trećeg puta neće ostvariti želja da dobije naslednicu.

– U Dušanovoj familiji se obično rađaju muška deca. Moj suprug pravi samo dečake, pa bi verovatno i ovog puta tako bilo. Ali nikad se ne zna. Nada poslednja umire.

 

 

Tanja ističe da radi i živi zbog dece, pa tako sav novac koji zaradi štedi za njihovu budućnost. Zato još nema krov nad glavom, iako mnoge njene koleginice imaju bar po jednu nekretninu.

– Nemam stan i ne planiram da ga kupim, jer skupljam pare za školovanje mojih sinova. Ranije mi je stan bio velika želja, ali od kada sam postala majka, deca su mi prioritet. Živimo u Australiji, gde imamo kuću i stan, i zbog toga takođe ništa ovde ne bih kupovala. Tamo nam je za sada baza, a u Beogradu iznajmljujemo stan. Odavno sam se oprostila od krova nad glavom i skupe garderobe, jer hoću da ulažem u njihovo obrazovanje, fakultete… Bila bih ponosna da završe dobre škole. Sve drugo može, a i ne mora – kaže Tanja.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply