ZBOG NJENE HALJINE SMEJE JOJ SE CEO SVET, A I NAMA JE NEPRIJATNO! Albanska pevačica ušetala GOTOVO GOLA na dodelu Oskara! (FOTO 18+)

Njen stajling tada je proglašen najvećom modnom katastrofom, a kritike koje je dobila nimalo je nisu potresle.

 

Fotografije Bleone Kereti sa afterpartija upriličenog nakon dodele oskara na koji je došla praktično polugola, obišle su svet i svi pričaju o njenom promašaju, modnom, ali i moralnom neukusu.

 

Inače, ovo joj nije prvi put. Ona se u sličnom autfitu pojavila i prošle godine na dodeli AMA nagrada. I tada su je svi gledali sa zgražavanjem i to ju je zapravo vinulo u medijsko nebo.

 

Ovo je stvarno nedopustivo
Ovo je stvarno nedopustivoFOTO: EPA

 

Podsetimo, Bleana je široj javnosti postala poznata kada se na dodeli American Music Awards prošlog novembra pojavila u mrežastoj haljini ispod koje je nosila samo minijaturne tanga gačice.

 

Neukusno i vulgarno
Neukusno i vulgarnoFOTO: EPA

 

Kada su videli njene fotografije tada, njeni roditelji od sramote nisu hteli da izađu iz kuće.

 

Njen stajling tada je proglašen najvećom modnom katastrofom, a kritike koje je dobila nimalo je nisu potresle. Pa čak ni te roditeljske.

 

 

Bleona Kereti je albanska pevačica, glumica i zabavljačica koja sarađuje sa Džastinom Timberlejkom i Dejvidom Fosterom, a ona voli da ističe kako sve svetske zvezde kopiraju baš nju, na šta se svet pa, uglavnom, smeje.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply