ZAVIRITE MU U DOM Zbog njegovog pevanja plače cela Srbija, evo gde živi (VIDEO)

Petogodišnji takmičar koji je osvojio srca žirija i publike ugostio nas je u svom domu i upoznao sa porodicom, navikama i otkrio mnogo toga o sebi, ali i planovima koje kuje za budućnost.

FOTO: RAS SRBIJA

Ljuba Stanković, šarmantni petogodišnjak iz “Pinkovih zvezdica”, za kratko vreme prikupio je veliki broj fanova, koji mu stalno pišu, zovu ga, ali mu i dolaze na kućni prag. Tragom ove priče ekipa “Blic pulsa” rešila je da poseti njegov dom u Dušanovcu da bi od njegove porodice saznali kako se on nosi sa tolikom popularnošću, ali i kako provodi vreme van scene i kamera.

Čim smo stigli na prag porodice Stanković dočekao nas je mali Ljuba sa mamom, tatom i sestrama doteran i lepo raspoložen. Mnogo nam se obradovao i brže-bolje nas poveo u obilazak njegovog doma.

FOTO: RAS SRBIJA

– Hajdemo u moju sobu da vam pokažem moj krevet! – predložio je Ljuba, ali smo se ipak zadržali u dnevnom boravku. Pažnju nam je privukao odeljak rezervisan za muzičku opremu pomoću koje se sprema za nastupe u “Pinkovim zvezdicama”.

– Tu je mikrofon, tu je i zvučnik. Pevam po ceo dan, vežbam za nastupe, ali komšije se ne ljute zbog buke – rekao nam je simpatični dečak, i dodao da ga obožavaoci neprestano kontaktiraju, ali da mu ta pažnja prija. Šta nam je otkrio njegov otac, čitajte OVDE.

– Ovo je moj meda. Ja spavam sa njim, a ovo na podu je trkačka staza, ali sad ne mogu da vam pokažem kako vozim autiće, jer su mi se potrošile baterije – rekao je Ljuba pomalo razočarano.

Dečak koji je svojim glasom izmamio suze pojedinim članovima žirija ispričao nam je i to kako izgleda druženje s ostalim takmičarima na snimanjima ovog šoua.

FOTO: RAS SRBIJA

– Super se družimo, pričamo, pevamo, spremamo se zajedno za nastupe. Jurimo se po hodnicima – kaže Ljuba, i otkriva da je u takmičenju pronašao čak dve simpatije:

– Zaljubio sam se u jednu plesačicu Katarinu, i u još jednu Jovanu – iskren je on.

Mališan iz “Pinkovih zvezdica” otkrio nam je i to da se veoma raduje Osmom martu i da će na svoj način mami ulepšati taj dan.

– Mami ću za Osmi mart pokloniti buket cveća, jednu majicu i pevaću joj pesmu “Živim da te volim” – raznežio nas je ovim rečima.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply