ZATRAŽIO JE RAZVOD ZBOG ŽENINE OGAVNE NAVIKE: Deset godina ju je trpeo, a ovako se sve završilo!

Lin se zabavljala sa svojim momkom, a u to vreme kupala se jednom nedeljno.

 

“Nakon venčanja stanje se pogoršalo. Prvo je počela da se kupa jednom mesečno, a onda dva puta godišnje”, tvrdi njen muž.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

On više nije mogao da podnese situaciju kada je njegova supruga počela da se kupa jednom godišnje. Linin muž tvrdi i da su se zbog ženine neobične navike imali seks samo jednom godišnje i da zbog toga nisu imali dece u braku koji je trajao deset godina. Lin je nezaposlena, nezaposlen je bio i njen uskoro bivši muž.

 

“Imao sam priliku da radim kao stražar, ali me Lin nagovorila da ostanem kući i brinem o njenom bratu”, kaže suprug. Finansirala ih je ženina majka koja im je povremeno plaćala dnevne troškove.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

“Ostali smo sirotinja jer niko od nas nije radio. Nisam mogao da platim ni zdravstveno osiguranje ni da priuštim odlazak kod zubara”, žali se suprug. 2015. godine pronašao je posao i odselio se iz porodičnog doma. Nakon što mu se žena pojavila na radnom mestu i tražila da da otkaz, muškarac je odlučio da zatraži razvod.

 

Lin kaže da se protivi razvodu i da su njeni roditelji supruga tretirali kao vlastitog sina. Kaže i da je otišla na njegovo radno mesto jer joj se nije javljao. Sud je odobrio razvod, ali Lin se može žaliti na odluku.

 

Kurir.rs/Odditycentral, Foto: Profimedia

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply