ZAMALO DA DOĐE DO FIZIČKOG KONTAKTA: Luna i Sloba se posvađali NAJBRUTALNIJE do sad! On je nazvao GNJIDOM i pretio RASKIDOM (VIDEO)

Luna je povređena zbog Slobinog postupka kada ju je nazvao gnjidom i zbog toga što joj se uneo u lice, pa preko toga ona ne može da pređe.

Luna i Sloba su se ponovo posvađali zbog njegove supruge Kije
Luna i Sloba su se ponovo posvađali zbog njegove supruge KijeFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Ljubavni par Sloba Radanović i Luna Đogani su u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruga, uplovili u vezu koja je prošla kroz mnogobrojne turbulencije, ali je uvek nakon toga njihova veza bila jača.

 

Međutim, sada je situacija mnogo drugačija. Luna je povređena zbog Slobinog postupka kada ju je nazvao gnjidom i zbog toga što joj se uneo u lice, pa preko toga ona ne može da pređe. Pevač ju je uveravao da sve što je uradio bilo za dobrobit njihove veze.

 

Sve je počelo od gledanja uspomena
Sve je počelo od gledanja uspomenaFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Držim te kao malo vode na dlanu, gledam te kao princezu. koji odnos, šta ja to tebi radim? Kako te nije sramota. Nemoj da sereš više, ti meni svaki dan govoriš svakave stvari. Nemoj da sereš više. Gledam te kao oči svoje – pričao joj je Sloba, a Luna ga bledo gledala.

 

– Ona neće da se makne, nađite strategiju! Budi uz njega kad te molim kao majka koja vas voli. Meni ga žao, on je ovde najviše izigran. Budi uz njega, izdigni se iznad situacije, prihvati to kako jesi i ne kaj se. Uradila si to zbog ljubavi, ja volim ovog čoveka – savetovala je Gordana.

 

Nikad se nisu ovako posvađali
Nikad se nisu ovako posvađaliFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

– On je žrtva njega svi žalite, on je jadan! Ja sam ljubavnica, najgora na svetu. Uništila sam ti brak. Danas si mi rekao da sam gnjida. Više me ništa ne zanima. Ti se nijednog trenutka ne pitaš kako je meni – povisila je ton blogerka.

 

Radanoviću su teško padale njene reči, pa je od besa ščepao jorgan i izbezumljen vikao na sav glas da ukoliko nastavi da priča na takav način da će se njihova ljubav definitivno okončati. Zbog galame koju su prouzrokavali njih dvoje svi zadrugari su se digli na noge.

 

Sloba je Lunu nazvao gnjidom
Sloba je Lunu nazvao gnjidomFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Koga je*eš kidam se ceo dan? Pričaj sa svima sa mnom nećeš pričati. Odseliću se odavde iz ove prostorije. Nema šta da bežim. Ti si sa svima dobra kad se mi posvađamo osim sa onim sa kim treba da budeš dobra. Ja sam ti jedini prijatelj najveći ovde. Uvek pokazao, uvek bio! – vikao je Sloba na nju.

 

– Pita li se neko kako sam ja ovde? Samo napadate sa svih strana niko ne pita kako sam ja. Imam 21 godinu, jeste li vi normalni, u životu mi se ovo nije desilo da me neko napada, ceo život sam pod staklenim zvonom – plakala je Đoganijeva.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply