Više nemam razloga da ti to oprostim! Kija konačno rekla da joj Sloba duguje pare, otkrila koliko, i da li će to biti uslov da bi se razvela (VIDEO)

– Nemam razloga da budem džek… Spustićemo cenu, nije problem uopšte – navela je Kija.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović će se razvesti, najverovatnije posle njihovog učešća u “Zadruzi”. Njih dvoje progovorili su o svom braku, ali su se dotakli i novca. Kija je rekla da će svakako tražiti pare koje je dala Slobi.

Na početku, Kija je govorila o razvodu.

– Pa moramo da se dogovorimo kako ćemo to, kao svaki par, da li da rešimo sporazumno ili tužbom. I oko para koje su uložena u njegovu karijeru. Ja više nemam razloga što bih to oprostila – rekla je Kija

– Ti to nisi oprostila ni u braku – odbrusio joj je Sloba.

Budući da se pisalo da je u pitanju cifra od 15000 evra, koju je Kija dala Slobi, Kristina kaže da je ipak u pitanju malo manja svota novca. Kija je navela i da vraćanje te svote novca neće biti jedini uslov da bi se razvela.

– Malo je manja. Zaokružićemo na neku drugu cifru. Ali to ćemo se on i ja dogovoriti… Ja ću se razvesti svejedno, da li će on to da vrati ili ne. Ima tu milion stvari koje su uključene, on to vrlo dobro zna. Nemam razloga da budem džek, ali to je do njega. Spustićemo cenu, nije problem uopšte – navela je Kija.

Printskrin: TV Pink

– Jednom mi je zafalio novac. Nisam imao novac za spot. Sama mi je ponudila taj novac, niti sam je pitao, niti sam je tražio… Ne želim da govorim o cifri. To je cifra jednog spota

Umešao se onda Miki i rekao:

– Kada ljubav prođe, kada izgubite ljubav svog života, veliko razočaranje. Šta ostaje – gde su moji novci. Ja sve što sam dao, nikad nisam tražio ništa, eto im. Čak sam nekad i rekao – prodajte to prstenje i idite na putovanje. Je*ali vas novci. Mani u ku*ac novaca. Izgubila si čoveka svog života.

– Nije čovek mog života – odgovorila mu je Kija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply