Video sa lica mesta: Toni Cetinski pregazio čoveka – potresen sam, ovo je najgori dan u mom životu

– Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi – rekao je šokirani Toni Cetinski.

Posle tragične nesreće koja se dogodila u petak oko 14 sati u Rovinju, kada je Toni Cetinski (48) “mercedesom” prešao preko muškarca koji je u tom trenutku ležao na ulici, pevač kaže da mu jedanašnji dan “najgori u životu”, pišu 24sata.hr.

– Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam da će policija to i potvrditi posle uviđaja – kratko je nakon nesreće rekao Cetinski.

Pod točkovima njegovog “mercedesa” u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac.

Kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i legao na ulicu. U tom trenutku je naišao Toni u automobilu.

– Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi – kazao je šokirani Toni.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a posle završenog uviđaja i obdukcije znaće se da li muškarac već bio mrtav kad ga je Cetinski pregazio. Ono što je sigurno, reč je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguća brza vožnja.

– Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na ulici kada je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju i piju vino – kazao je očevidac nesreće.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply