(VIDEO) PRELOMNI TRENUTAK U BRENINOM ŽIVOTU: Smrzla sam se na stanici čekajući autobus… i tako je nastala BALKANSKA ZVEZDA

Balkanska zvezda Lepa Brena, koja se trenutno nalazi sa porodicom u Tajlandu, svojim dokumentarcem “Godine Slatkog greha” otkrila je i najteže trenutke u svom životu.

Brena nije imala u planu da se bavi pevanjem, otišla je Beograd na studiranje, ali kako je ranije otkrila, jedan trenutak je prelomio i ona se vratila u Brčko i uzela mikrofom u ruke.

“Doslovno sam proživela kada sam otišla u Beograd da studiram. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak”, prosećala se Lepa Brena.

 

“Rekla sam sebi: Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke. Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: “Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja.” Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to.

 

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply