(VIDEO) POTPUNI HAOS! LUNA RASKINULA SA SLOBOM: Pi.ko, neka te ona teši, sa mnom si završio! Kija šokirala svojim izjavama!

Haos u “Zadruzi” nastavio se sve do jutra, pa je nakon prve svađe između Lune i Slobe došlo do nove, i to zbog Kije koja mu je prišla da pokuša da ga smiri. Zbog svega toga, Luna je odlučila da raskine i to uz žestoke reči.

Nakon nikad goreg okršaja između Slobe i Lune, ona je besna uletela u sobu i vređala Slobu pred svim ukućanima. S druge strane, on je pobesneo seo na garnituru u dnevnoj sobi, dok je Kija Kockar prilazeći kući pitala šta se desilo sa njim.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Neko joj je rekao “ne znam, to je tvoj muž”, nakon čega je ona zabrinuto prišla kako bi pokušala da ga smiri, dok je on ponavljao da ga “boli ku.ac za sve”, pa i za to da li će ostati invalid jer je skinuo zavoj koji je čitav dan tražio da mu se zameni.

 

“Nisu svesni da ću ja sad da izađem na ta vrata i da odem, nisu svesni! Zabole me ku*ac i za “Zadrugu” i za vaš rijaliti”, vikao je Sloba.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

“Slobodane… Nemoj. Stani da popričamo”, rekla mu je Kija nakon što je besan počeo da psuje u kameru.

 

“Skloni se”, odgovorio je.

 

“Dobro, sklonila sam se. Ajde, smiri se. Smiri se, odvešće te”, govorila mu je Kija.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

“Ceo dan ih molim. Treba da razbijem nešto da me odvedu, šta”, rekao joj je dok su stajali na kapiji.

 

“Odvešće te… Smiri se, zbog njih, jer njih samo nerviraš. Nikog drugog, veruj mi”, rekla mu je Kija, verovatno misleći na Slobine roditelje.

 

“I mene neko nervira. I, šta onda”, ljutito je pitao Sloba.

 

“Dobro, zbog tebe ti govorim”, rekla mu je.

 

Potom im je prišao Miljan, koji je Kristini rekao da se skloni. Ona se okrenula, napravila nekoliko koraka, a onda je ponovo prišla Slobi rekavši:

 

“Ma, boli me uvo! Ja sam došla zbog tebe, a ne zato što sam htela to. Došla sam zbog tebe! Ja mislim da bi stvarno bilo najbolje da odeš odavde, znaš? Ja mislim tako”, rekla mu je Kija, nakon čega se vidno tužna okrenula i otišla.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Nakon minut, prišla mu je Luna.

 

“Neka te teši ona, sa mnom si završio. Je l’ ti jasno? Pi*ko jedna”, rekla mu je, okrenula se i otišla.

 

“Ma mrš, bre, u pi.ku materinu svi”, poludeo je Sloba.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Kija mu je potom ponovo prišla.

 

“Skloni mi se odavde, molim te”, rekao joj je Sloba nakon što ga je Luna opsovala zbog toga što je pričao sa njom.

 

“Neću da se sklonim”, odgovorila mu je.

 

“Skloni se”, ponovio je.

 

“Neću se skloniti. Ti dobro znaš da sam ti ja jedini prijatelj. Ponašaj se, govorim ti to zbog tebe. Hoćeš vodu”, pitala ga je.

 

“Ne treba mi voda. Niti sam prepio, niti sam bilo šta uradio”, rekao je.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

“Skloni se”, ponovio je još jednom.

 

“Neću se skloniti. Evo ja ću da ti platim 50.000 evra, hoćeš da izađeš napolje”, pitala ga je Kija, čime je ostavila bez teksta sve gledaoce, pošto je nakon svega očigledno zaista bila spremna to da mu učini.

 

“Ajde skloni se odavde. Ne zanimaš me, skloni se odavde”, viknuo je Sloba, a potom je besno šutnuo žardinjeru koja se raspala.

 

Pogledajte kako je sve izgledalo:

(Kurir.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply