(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMAK HORORA U CENTRU BEOGRADA: Napio se, posvađao sa društvom, pa krenuo u masakr! Gazio sve pred sobom po Knezu, pa se zakucao u baštu kafića!

BEOGRAD – V.S. (31) rano jutros je kolima uleteo u Zmaj Jovinu ulicu i nagazio na gas pravo ka pešačkoj zoni Knez Mihailove, a prvi snimci sa lica mesta pokazuju potpuno razrušene bašte usputnih kafića, ali i smrskan auto, ekskluzivno saznaje portal Espreso.

 

 

Usput je “ford fokusom” pokosio 3 bašte kafića, ali i povredio 21-godišnju Draganu, radnicu higijene jednog od lokala, koja je u trenutku uletanja vozila bila na radnom mestu.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

 

Vozač je V.S. (31), koji je, nezvanično, pre lude vožnje bio u jednom lokalu, gde se jako posvađao sa društvom, pa je, navodno, iz želje da im se osveti, u vidno alkoholisanom stanju, sa 1.30 promila u krvi, seo za volan i počeo da divlja.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

 

Incident u strogom centru Beograda odigrao se oko 6.55 časova. U tom trenutku nije bilo mnogo pešaka u Knez Mihailovoj, a četiri devojke koje su prve bile na meti uspele su da pobegnu. Nažalost, spremačica kafića koja je radila svoj posao nije stigla da odreaguje, pa je automobil prešao prekonoge, i ona je trenutno u Urgentnom centru, na operaciji.

 

 

 

FOTO: VLADA SPORČIĆ

 

Kako je Kuriru potvrđeno, na licu mestu su bile 2 ekipe Hitne pomoći i policija koje su devojku i vozača, koji se nakon polukružnog skretanja zakucao u čelični stub, prevezli u Urgentni centar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply