(VIDEO) DEČKO (23) OŽENIO STARICU (91): Volim je na najčistiji način!

Maurisio Osola (23) iz Argentine oženio je svoju ljubav Jolandu (91). Nije imao para da završi studije. Ona mu je pomogla, a onda ju je, kako kaže, žestoko zavoleo.

Maurisio se, nakon što su mu se razveli roditelji, pre osam godina preselio u grad Salta kako bi živeo s Jolandom. On, njegova majka, njegov brat i njihova baka delili su dom s Jolandom i dobro su se slagali. Jolanda je pristala da se uda za Maurisija kako bi on dobijao njenu penziju.

 

Maurisio joj je rekao da mora da prekine studije prava zbog financijskih poteškoća, a ona mu je obećala da će učiniti sve kako bi diplomirao. Mladi Argentinac je rekao novinarima da je zaprosio pratetu i da je ona pristala. Venčali su se u februaru 2015. godine u “diskretnoj civilnoj ceremoniji”.

“Kada su mi se roditelji razveli rekao sam Jolandi da ću da prekinem studiranje jer nemam novca. Ona mi je rekla da će mi pomoći jer sam se ja za nju uvek brinuo. Vodio sam je kod lekara i pomagao joj u svim njenim problemima”, kaže Maurisio.

 

Dve godine nakon bizarnog venčanja Jolanda je umrla od sepse i Maurisio je tražio pravo na njenu penziju. No, stvari nisu išle tako lako jer su komšije socijalnim radnicima rekli da ne znaju ništa o braku Maurisija i njegove pratete. Osola tvrdi da je sve legalno i da će, ako treba ići na vrhovni sud.

 

“Pored naše kuće je izgrađen novi blok i tamo ne poznajem nikoga niti iko poznaje nas. Šta oni znaju o našem braku”, kaže mladi udovac.

 

“Voleo sam Jolandu na najčistiji način i bol zbog toga što sam ju izgubio će ostati do kraja života. Kada sam tražio penziju, predao sam sve potrebne dokumente i ispunio sve zahteve. Jolanda je imala više od 90 godina, no bila je savršeno lucidna”, rekao je Maurisio.

(Kurir.rs/Oditicentral)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply