VENČANJE ZVEZDA ZADRUGE: Divnin otac odbio da dođe na svadbu

Toma Milanović poludeo zato što mu se starija ćerka udala za Marka DNK u Beogradu, a ne po starim srpskim običajima u rodnom mestu Gložane, kako je on želeo.

Divna DNK Milanović konačno je dočekala da se uda za Marka Kocića, s kojim ima ćerku Kristinu (2).

Ipak, njenu sreću je donekle umanjio nedolazak njene porodice u „Zadrugu“, gde je juče organizovano slavlje.

Uredno pozvani

Kako smo saznali, u Divninom rodnom selu Gložane juče je nastala prava drama jer njen otac Toma, iako uredno pozvan, nije želeo da prisustvuje ceremoniji venčanja, dok su njena majka i sestra Milica ceo dan provele u iščekivanju da neko iz produkcije TV Pink dođe po njih.

 

DIVNINE MAJKA, SESTRA I ĆERKA, FOTO: PRINTSCREEN

Ispunjena želja

– Zvali su tatu s televizije, ali je on odbio da dođe na venčanje. Poludeo je zato što je Divna insistirala da se uda u Beogradu, a ne u selu. On je želeo da sve to bude u šatoru, pa mu je bilo krivo. Majka i smo se spremile i ceo dan smo čekale da neko dođe po nas. Nama se sviđa svadba, gledali smo na televiziji od sabajle. Žao mi je što nam nisu poslali prevoz na vreme, pa da uživam sa svojom sestrom – priča Milica i dodaje da je Divna lepo izgledala u venčanici.

– Prelepa je. Drago mi je što je srećna. Oduvek je želela da se uda za Marka. Sad joj se konačno san ispunio. I moj zet Marko je lep. Odelo mu baš dobro stoji i tako sređen ide uz moju sestru. Njihova ćerka je gledala veselje. Kad god je videla mamu, vrištala je od sreće. Ovo je za sve nas veliki dan. Ja sam baš želela da budem tamo i da se veselim. Jedva čekam da vidim sestru – poručuje Milica.

 

FOTO: SVET / N.KOSTIĆ

I dok je Divnina porodica preko televizije pratila svadbu, zadrugari su uživali u iću i piću, a Jelena Kostov, Sloba Đurković i Snežana Đurišić su se potrudili da atmosferu dovedu do usijanja.

Među najveselijim svatovima bili su kum Bane Čolak i kuma Sanja Stanković.

Ljiljana Stanišić – Foto: PrintScreen

 

FOTO: PRINTSCREEN

Sledeća

LUNA UHVATILA BIDERMAJER

Luna Đogani uhvatila je bidermajer koji je Divna Milanović bacila, što po narodnim običajima govori da je ona sledeća nevesta. Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija izborila se da se pre svih ukućanki dočepa svadbenog cveća. Njen dečko Slobodan Radanović se oduševio kad je video da je bidermajer završio baš u Luninim rukama.

– To, srećo moja. Bravo – rekao je Sloba i izljubio devojku.

FOTO: PRINTSCREEN

Iznenađenje

 

ĆERKA POSETILA DIVNU I MARKA

 

Produkcija „Zadruge“ dovela je sinoć u rijaliti Divninu i Markovu ćerku Kristinu Kocić, što je roditelje, ali i ostale učesnike dovelo do suza. Zajedno sa Kristinom došle su i Divnina sestra i njihova majka. Ponosni roditelji nisu ni na sekund ispuštali ćerku, a kasnije sinoć otišli su u hotel da s njom budu nasamo.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply