Vaša omiljena poza u seksu otkriva kakav ste par

Koliko vam je važna romantika i bliskost, a koliko drskost i međusobno zavođenje? Vaša najdraža poza u seksu može otkriti kako se slažete i koliko se dopunjujete

Analni seks pod tušem
Foto-ilustracija: Profimedia

Seks je bitan u svakoj vezi, on je najbolji način da se u svakom smislu zbližite sa svojim partnerom i siguran način da začinite svoju vezu.

Poze u kojima ste najčešće tokom seksa mogu otkriti koliko ste povezani i ima li vaša veza dublje značenje od samog seksa.

Koja poza je vaša?

Misionarska poza

Vi ste zajedno oduvek. Završavate jedno drugome rečenice i uvek znate što se događa s vašim partnerom. Kada ste sinhronizovani jako ste bliski, ali i predvidljivi, a misionarska poza je najpredvidljivija seksualna poza koja postoji. Ako vas ova poza i dalje pali, držite je se, ali to ne znači da ne bi trebali da isprobate nešto novo.

Dogi

Naravno, romantični ste u javnosti, ali u krevetu ste drski i puni samopouzdanja. Vaš odnos je savršena ravnoteža ljubavi i požude, a jedna od vaših omiljenih aktivnosti u slobodno vreme je seks.
Za vreme seksa se osećate blisko, na istoj talasnoj dužini, a taj osećaj često zna da traje i tokom dana.

Stojeći

Vi ste aktivan par sa velikom listom želja koju namerava da ostvarite. Vaš entuzijazam u životu se lako prenosi u spavaću sobu. Oboje ste aktivni seksualni partneri i volite da se maksimalno posvetiti svakoj pozi koju isprobavate. Ipak, omiljena poza vam je stojeća. Aktivna je, fizički prisna i intimna.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kaubojka

Tretirate svojeg muškarca poput kralja, ali je on itekako svestan da ste vi vođa u vašoj vezi. Dominantni ste u spavaćoj sobi, ali vaše samopouzdanje potiče od činjenice da vas vaš muškarac uvek podržava i daje do znanja da ste najbolji.

I to vas čini pobedničkim parom u spavaćoj sobi. U ovakvoj vezi postoji mnogo poverenja i ugađanja, što ženu stavlja u poziciju da nema straha da bude u prvom planu.

Poza 69

Parovi koji praktikuju ovu pozu osećaju se povezano, jednako i imaju veliku količinu poštovanja jedan prema drugome. Često znaju da budu i malo umišljeni i vole da pokazuju drugima koliko je njihovo razmišljanje drugačije od ostalih.

Ali u spavaćoj sobi njihova misija je da im se partner provede što je bolje moguće. Daju i uzimaju, sve istovremeno.

Seks pod tušem

Vi ste jako zaposleni par. Dnevni raspored, izlasci, dogovori i još mnogo toga što okupira vaš nedeljni raspored, tako da brzi seks pre spavanja kod vas ne dolazi u obzir. Umesto toga, uvijek pronađete par slobodnih minuta za brzinski, ali zadovoljavajući, seks pod tušem.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply