Uznemirujući predatorski napad na dete na Fejsu 1. januara: Kompletna prepiska pedofila sa devojčicom koja mu je bila meta (FOTO)

Ne prođe nijedna nedelja, a da u Srbiji ne bude uhapšen muškarac koji se sumnjiči da za pedofiliju i koji je svoju žrtvu mamio preko interneta. Takvih, koji gaje seksualne porive prema deci, ima više na slobodi nego iza rešetaka. Goran iz Beograda je jedan od njih. Pokušao je da nagovori 13-godišnju devojčicu da izađe sa njim na sastanak. 

Izvesni Goran iz Beograda započeo je dopisivanje sa maloletnicom iz Novog Sada. Zanimalo ga je odakle je i da li bi želela da se upozna sa njim.

Usledile su poruke u kojima je saznao da se radi o 13-godišnjakinji. Međutim, ovaj pedofil se nije zaustavio.

Foto: Facebook/Borba protiv pedofilije

Insistirao je da se vide negde van grada kako ih niko ne bi video zajedno.

– Reci mami da ideš da šetaš sa drugaricom – napisao je Goran.

Foto: Facebook/Borba protiv pedofilije

Tražio je od devojčice da mu pošalje i fotografije.

Naime, ona je istakla u dopisivanju da joj se drugari rugaju i da zbog toga ne objavljuje fotografije na Fejsbuku. Samim tim postala je žrtva sajber predatora.

Foto: Facebook/Borba protiv pedofilije

Uveravao ju je da je on njena osoba od poverenja i da može sve da mu kaže.

Ove poruke su dospele u javnost i pedofil na svu sreću nije ispunio svoju nameru.

Foto: Facebook/Borba protiv pedofilije

Nezavisna organizacija “Borba protiv pedofilije” za kratko vreme dobila je veliku podršku roditelja, dece i građana Srbije, koji žele da konačno stanu na put pedofiliji i ljudima koji imaju pogrešne afinitete i želje.

Kada je reč o saradnji sa policijom, ova grupa boraca ima stabilnu saradnju sa većim brojem inspektora u koje imamo poverenja.

(K. B)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply