UŽAS U VRBASU Mrtvu bebu držala u ormanu, pa je bacila u đubre!

Suzana M. (33), majka petoro dece, porodila se šesti put u kući, a bebu je potom bacila u đubre!

Čovek koji je pronašao bebu ne moze da se oporavi od šoka, Foto: Profimedia

Suzana M. (33) iz Vrbasa uhapšena je juče po podne zbog sumnje da je prošle srede ubila soju bebu odmah posle porođaja, a potom je bacila u kontejner!

Leš novorođenčeta juče ujutro su na deponiji u Vrbasu slučajno našli skupljači sekundarnih sirovina, nakon čega su pozvali policiju. Istragom je brzo utvrđeno ko je čedomorka i Suzana je privedena.

Izvor iz istrage kaže da Suzana već ima petoro dece, a šesti put se porodila u sredu u porodičnoj kući.

– Beba je, kako sumnjaju u tužilaštvu, ubijena odmah po rođenju. Suzana je u petak tražila pomoć u vrbaskoj bolnici, na odeljenju ginekologije. Ona je tad pregledana, ali je ubrzo na sopstveni zahtev napustila bolnicu – objašnjava izvor Informera.

Nakon što je pronađen bebin leš, istraga je ubrzo ukazala na Suzanu, jer su ginekolozikoji su je pregledali konstatovali da se nedavno porodila i o tome su obavestili policiju.

– Suzana se u policiji pravdala da joj je beba prilikom porođaja ispala i da je tako preminula. Potom je, kako je rekla, bebin leš umotala u ćebe i stavila u orman. Dva dana kasnije, u petak, ona ili njen muž bacili su u kontejner bebin leš, koji je juče pronađen na deponiji – tvrdi izvor.

D. G., sakupljač sekundarnih sirovina, koji je pronašao leš, kaže da je prizor bio užasan.

– Sa kolegama sam na deopiniji čekao kamion da dotera đubre i kenuo sam da premećm po njemu. U jednom trenutku nešto se skotrljalo sa vrha gomile pravo meni pod noge. Izgledalo je kao lutka, ali kada sam malo bolje pogledao, video sam malu, mrtvu, modru bebu – priča D. G. i dodaje da od šoka nije znao šta da uradi.

– Kada sam se malo pribrao pozvao sam kolege, došao je i portir. Beba je do pola tela bila umotana u ćebence. Ma jezivo. Kod kuće imam dva deteta od dve i četiri godine, a treće je na putu. Mnogo sam se potresao  – rekao je D. G.

Iako su lekari Hitne pomoći ubrzo stigle na lice mesta, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply