Monika Furije (34) saznala je pre nekoliko nedelja da njen suprug ima ljubavnicu. To je bio prvi šok, a naredni je usledio kada je ljubavnicu, Hanu Stouks (24) zatekla u sopstvenoj kući. Otrčala je do ketlera sa ključalom vodom i polila Hanu po glavi, vratu i grudima.

Monika je uhvatila preljubnike na delu kada je bez najave poranila kući i zatekla ih kako opušteno sede na kauču. Rekla im je da će pripremiti čaj, ali umesto čaja, pripremila je ključalu kupku za ljubavnicu svog muža. Cela stvar je završila na sudu.

– Moraću da živim sa posledicama ove afere celog života – rekla je na svedočenju kroz suze Hana, dodajući da nikada nije videla tako pobesnelu osobu.

– Znam da je ono što sam uradila loše, ali ne mislim da sam zaslužila ovakvu kaznu. Sada ću sa ovim morati da živim ceo život.

Inače, kako pišu mediji, Monikin brak je već dugo bio u problemima. Ona i suprug imaju i ćerku, ali kriza se toliko odužila da je suprug na kraju i priznao Moniki da ima ljubavnicu, verujući da je njihov brak svakako gotov. Kako je on posvedočio na sudu, Monika je sve prihvatila smireno i odmah krenula sa razgovorom o podeli imovine. A onda, na dan napada, kako se priseća njen muž, bila je “sablasno mirna”. Ušla je u kuću i zahtevala od njega da je upozna sa ljubavnicom. Pitala je Hanu koliko ima godina i da li je udata, a onda zamolila muža da ode na gornji sprat, dok je Hanu ponudila čajem.

Polila je ključalom vodom nesrećnu Hanu, koja je pokušala da pobegne iz kuće, ali ju je Monika stigla i uhvatila je za kosu.

Inače, Monika se brani tvrdnjama da se ne seća šta se tačno dogodilo tog dana, a njen advokat tvrdi da ona pati od anksioznosti i depresije. Suđenje je u toku, pa se presuda tek očekuje.

(dailymail.co.uk)

T.G.