“UPOZNALI SMO SE NA ČUDAN NAČIN…” Ovako je Nataša pričala o Luki pred svadbu

Luka Lazukić saslušan je u policiji zbog napada na svoju suprugu Natašu Bekvalac gde se sramno branio i određena mu je zabrana prilaska. Nataša je nakon što je pretučena najavila da će tražiti razvod, a ranije je jednom prilikom otkrila je i kako je na Ibici upoznala Lazukića.

FOTO: M. ILIĆ / RAS SRBIJA

– Mogu sad da kažem da sam ga upoznala posle razvoda, ali ne. Ponovo smo se videli nekoliko nedelja pre razvoda. Upoznali smo se pre šest godina u Španiji, i to na jedan jako smešan i čudan način. Bili smo na nekoj super plaži. Specifičnog je izgleda, ne možeš da ga ne primetiš. Pošto sam bila sa svojom sestrom, počela sam da ga ogovaram. Oni su sedeli blizu našeg stola – pričala je Nataša Bekvalac u emisiji “Amidži šou”.

Pevačica se zatim prisetila kako su započeli prvi razgovor.

-Da bih ga malo bliže videla, prošetala sam do tog stola. Čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Bio je super parti, imali smo i nekoliko pića. Kako smo se svi vraćali sa tog partija, njih trojica su bili ispred nas. Kristina i ja smo komentarisali, ja sam bila malo slobodnija u komentarima. Znate već kako žene kad su same, kad ih niko ne gleda, mogu da časte – ja bih ovo, pa bi ono… Samo sam videla da se on kreće koracima unazad, da se okreće prema meni i kaže “To nije nikakav problem” – rekla je Nataša i dodala:

FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA

– Ja sam onda na nagovor Kristine stupila u kontakt sa njim. Kao ima neki što je nadmen, pa treba da se dogovorim sa njim da Kristina kod njega izlaže robu. I ja sad tu sedim i očekujem nekog za koga sam mislila da je gej, pretpostavljala sam da je gej, ali on ne da nije, nego je to taj moj Luka sa Ibice. Tada smo malo propričali i ja sam znala da ako ta hemija može opet da mi se desi, to znači da meni nije dobro tu gde jesam – poručila je pevačica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply