Ukleto mesto na auto-putu za Niš: Voze najnormalnije, i kada dođu ovde, u sekundi slete s puta, niko ne zna zašto! (FOTO)

Na identičnom mestu dogodila se podjednako jeziva nesreća pre nekoliko meseci.

P.K. (48) vozač kamiona beogradske transportne firme “Unitrag Pižon” pravim čudom je preživeo tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila u petak u 11.20 sati na autoputu Beograd – Niš kod sela Draževac. I to nije prva nesreća na ovoj deonici, tako da je meštani Draževca sa strahom zovu “ukleta tačka”.

Hitna pomoć je vozača prebacila u niški Klinički centar, a kako je saopštio direktor Urgentnog centra Miodrag Lazić on je ozbiljno povređen ali nije životno ugrožen. Prilikom udesa pacijent je zadobio prelom leve noge, veliku posekotinu na glavi ali nije vitalno ugrožen.

Foto: Telegraf

Na istom mestu 29. decembra prošle godine na potpuno isti način došlo je do udesa u kojem je stradalo četvoro migranata a veći broj je povređen.

Nikome nije jasno kako je moguće da se baš na tom delu puta toliko katastrofalne nesreće događaju. Kao da svi koji tuda pređu, proklizaju. Ostaje samo da apelujemo na sve koji prolaze ovom deonicom, mnogo paze, naročito u ovom delu putanje.

 

(D.R.)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply