UČESNICI ĆE DA ODLEPE! Evo do kad traje Zadruga

Rijaliti šou “Zadruga” intrigira ljubavnim trouglom, zbog čega su čelni ljudi televizije “Pink” rešili da produže emitovanje ovog rijalitija.

Zadruga

Foto: TV Pink / screenshotZadruga

– Bilo je u planu da “Zadruga” traje do 6. marta, kada bi bilo tačno šest meseci od početka emitovanja rijaliti šoua. Međutim, pošto gledaoce veoma intrigira odnos između Slobe, Lune i njegove supruge Kije, ali i odnosi među drugim učesnicima, Milica i Željko su odlučili da “Zadruga” traje punih devet meseci. “Zadruga” se završava tek u junu sledeće godine – otkriva za naš portal izvor sa televizije “Pink” za Pulsonline i dodaje:

– Mnogi misle da je ulazak Kije glavni adut produkcije, ali varaju se. Zavrzlame tek kreću od Nove godine. Ući će u rijaliti šou još mnogo jakih rijaliti igrača i nekoliko potpuno neočekivanih pojedinaca – završava naš izvor.

Kako dalje saznajemo, učesnicima “Zadruge” trebalo bi uskoro da se pridruže još neke zvezde “Parova” poput Ružice Veljković i Ljube Pantović.

Sigurni smo da zadrugarima neće biti svejedno kada saznaju koliko dugo će morati da borave u veštačkim životnim uslovima.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply