UCENJIVAO ME SNIMKOM SE*SA: Učenica progovorila o nastavniku silovatelju

Miroslav M. (52), nastavnik biologije u OŠ “Radovan Kovačević Maksim” iz Lebana, poslat je u pritvor, nakon što ga je bivša maloletna učenica A. V. (16) optužila za silovanje.

Kako “Alo!” saznaje, protiv osumnjičenog nastavnika pokrenuta je istraga kojom će biti utvrđeno da li je zaista silovao maloletnicu ili su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

– Miroslavu M. određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio obljubu nad maloletnom osobom. Devojčica, koja sada ide u gimnaziju, najpre se 19. decembra požalila roditeljima da ju je nastavnik dve godine terao na seksualne odnose, na koje ona nije pristajala. Nakon toga A. V. je u pratnji roditelja prijavila slučaj policiji – kaže naš sagovornik i dodaje da je tinejdžerka, koja je u teškom psihičkom stanju i koja ne može da se oslobodi osećaja sramote, rekla da je dve godine ćutala jer joj je Miroslav M. sve vreme pretio da će obelodaniti snimke njihovog intimnog odnosa.

– Navodno joj je govorio da je snimao njihov seksualni čin i da će snimak pustiti među njenim vršnjacima. Navodno joj je rekao: “Pući će bruka”. Međutim, 19. decembra A. V. odlučila je da sve ispriča svojim roditeljima – objašnjava naš izvor.

Hapšenje pedofila i u Šapcu – Slučaj obljube maloletne devojčice desio se i okolini Šapca, zbog čega je policija uhapsila dvojicu osumnjičenih M. I. (56) i R. R. (63). Njima je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su obljubili maloletnicu (13) iz udaljenog zaseoka kod Šapca. Uhapšeni muškarci su navodno bili komšije nesrećne maloletnice

Prema rečima meštana Lebana, svi su u šoku nakon hapšenja nastavnika bilogije.

– On važi za porodičnog čoveka. Ima suprugu i dvoje odrasle dece, a njegova dva brata rade u lokalnoj policiji. Cela porodica važi za uglednu i obrazovanu, tako da nam je svima neverovatno da je Miroslav osumnjičen za silovanje – rekao je jedan poznanik nastavnika.

I zaposleni u OŠ “Radovan Kovačević Maksim” kažu da ne mogu da veruju u optužbe na račun svog kolege, jer nikada nije bio sklon skandalima.

– Šokiran sam! Kod našeg nastavnika biologije nikada nismo primetili takve sklonosti, a da jesmo, on ne bi predavao u našoj školi. Najbolje je da sačekamo šta će istraga pokazati – rekao je medijima Dragan Veličković, direktor OŠ “Radovan Kovačević”.

Osumnjičenom Miroslavu M. preti zatvorska kazna do 15 godina, jer je A. V. imala manje od 14 godina kada ju je, prema njenim tvrdnjama, prvi put napastvovao.

– On je na saslušanju negirao optužbe i demantovao je da je imao bilo kakve veze sa devojčicom. Ipak, istragom će biti utvrđene sve okolnosti ovog nemilog događaja – kaže izvor.

(BalkansPress / Alo.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply