TRAGEDIJA KOD KRALJEVA Vraćali se sa slave, pa poginuli u direktnom sudaru

Zoran Krdžić (38), vozač „sitroena“, i saputnici majka Leposava Krdžić (69) i Biljana Sekulić (50), kao i Nemanja Nikolić (28), vozač „mercedesa“, poginuli su u stravičnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Čačak.

sudarili su se direktno prilikom preticanja na magistrali

Foto: N. Božović / RAS Srbijasudarili su se direktno prilikom preticanja na magistrali

U ovoj užasnoj nesreći koja se dogodila u mestu Miločak u sredu uveče, povređene su još tri žene i dečak. Kako saznajemo, svi su bili iz Kraljeva.

Prema našim informacijama, Krdžići su se vraćali za Kraljevo sa slave, a u „sitroenu“ u kom su bili srećom su preživeli Zoranova sestra i njen sedmogodišnji sin.

Prijatelji Krdžića u šoku su posle vesti o neverovatnoj tragediji koja je zadesila porodice.

– Zoran je bio fantastičan čovek. Bio je šef stovarišta boja i lakova. Izuzetan radnik, ali i porodičan čovek. U trenutku je izgubio život, zajedno sa svojom majkom, ostavivši dvoje male dece da odrastaju bez oca – jedva je za „Blic“ ispričao Zoranov prijatelj.

Zoran Krdžić
vozio je „sitroen“

Foto: FacebookZoran Krdžić vozio je „sitroen“

Kako kažu, Zoran je bio pažljiv vozač i nikako ne mogu da shvate šta se desilo kobne noći.

– O svemu je vodio računa, a siguran sam da je i te noći bio takav i u vožnji. Preteško mi je da pričam – priča za „Blic“ jedan od Zoranovih poznanika.

Kamiondžija iz Novog Pazara koji je vozio u pravcu Čačka, a kojeg smo zatekli te noći na mestu udesa, ispričao nam je da je nakon udesa bio negde deseto vozilo u koloni, ali da je odmah istrčao da pomogne povređenima.

– Pomagao sam da izvučemo povređene iz „sitroena“. Jedna žena u njemu je već bila mrtva kada smo je izvukli, dok je vozač još bio živ, ali u jako teškom stanju. Mislim da su druga žena i dete koji su bili u tom vozilu majka i sin – ispričao nam je ovaj Pazarac.

Leposava Krdžić poginula je na licu mesta, dok je Zoran je umro na putu za bolnicu. Biljana Sekulić je preminula u bolnici uprkos svim naporima lekara, koji su sve pokušali ne bi li je vratili u život.

Prema nezvaničnim informacijama, Nemanja Nikolić je sa svojim „mercedesom“ iz pravca Kraljeva krenuo u preticanje i sudario se sa „sitroenom“ koji je dolazio iz suprotnog smera.

Nemanja Nikolić bio je za volanom „mercedesa“

Foto: FacebookNemanja Nikolić bio je za volanom „mercedesa“

Od siline udarca, Nemanja je poginuo na licu mesta, a spasioci su morali da iseku auto da bi izvukli telo. Dve žene koje su bile u tom autu zadobile su povrede glave i lica i nisu životno ugrožene.

Od siline udara delovi automobila razleteli su se na sve strane, pa su i dan posle nesreće svuda bili tragovi i delovi automobila.

Svi sa povredama lica i glave

Milan Maksimović, dežurni hirurg u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu, rekao je da su posle udesa u bolnicu primljene četiri žene, muškarac i dete.

– Dete je zbrinuto na Dečjoj hirurgiji, stabilno je i van životne opasnosti. Muškarac i žena su, i pored svih naših napora, podlegli povredama. Preostale tri ženske osobe su smeštene kod nas na odeljenju i stabilno su. U pitanju su uglavnom povrede lica i glave – rekao je Maksimović.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply