Ksiao Čen (17) postavila je na internet oglas u kome kaže da je spremna da se odrekne svoje nevinosti za nešto preko 2.000 funti, a sve kako bi došla do najnovijeg modela Ajfona jer “celo društvo ga već ima, a ona nema novca”.

Pojavio se muškarac spreman za razmenu i dogovorili su susret u hotelu. Ksiao je došla na ugovoreno mesto, dobila Ajfon, a onda su se pojavila još trojica muškaraca u vešu.

Stvari su mogle da se završe jako gadno
STVARI SU MOGLE DA SE ZAVRŠE JAKO GADNOFOTO: CVLK PH / YOUTUBE

Imala je sreću da je priča o njenom oglasu došla do jedne od najpoznatijih kineskih vlogerki, Nane. Ona se predstavila kao sekretarica čoveka sa kojim je ugovorila “posao” i porazgovarala s devojkom i pitala je zašto uopšte razmenjuje nevinost za telefon.

– Samo treba da legnem i to je to. Oboje ćemo dobiti šta želimo. Već sam odlučila da ću to uraditi – glasio je odgovor naivne tinejdžerke.

Na njenu veliku sreću, sve je bilo nameštaljka koju je vlogerka Nana pripremila kako bi skrenula pažnju na činjenicu da je mnogo tinejdžera širom Kine, ali i sveta, spremno na ovakav potez zarad najnovijeg gedžeta.

Snimak je postao viralan u sekundi. Naravno, postavlja se i pitanje autentičnosti, ali da je tema dobro postavljena – jeste, jer toga ima sve više.

T.G.