TINA IVANOVIĆ JEDVA OSTALA ŽIVA: Lekari su mi rekli da ću umreti!

Pevačica se pre tri godine suočila sa rakom dojke, ali uprkos lošim prognozama, uspela je da se izleči i nastavi dalje

Tina Ivanović je pre tri godine prošla kroz pravi pakao! Atraktivna pevačica je na rutinskoj lekarskoj kontroli saznala da ima tumor na dojci i da su joj šanse da preživi male!

Tina je u šoku dočekala izveštaj lekara, koji je dijagnostikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život.

Naslutila bolest

– U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede – ovako je svoju životnu priču počela Tina.

– Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede – ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše – priča pevačica i kaže da joj se tada svet srušio.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podrška muža

– Sve me je pogodilo kao grom iz vedra neba. Planiraš nove pesme i napredak u karijeri, a onda te stigne bolest i počnu borba i neizvesnost. Pomislila sam na svog sina, roditelje, supruga Zvezdana – kroz suze priča Tina, znajući da ne sme da poklekne.

Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vesti su dočekali zajedno.

– Posle prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vreme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve – govori Tina i savetuje ženama da redovno idu kod doktora.

– Ništa nije važnije od zdravlja. Bitno je da žene čim primete nešto neobično, odmah idu kod doktora! I na svakih šest meseci da obavljaju kontrolu – završava Ivanovićeva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply