TEODORA KRSMANOVIĆ PRELOMILA! TRAŽI STARATELJSTVO NAD JANOM: Besna zbog današnje odluke suda

Teodora Krmsanović, sestra brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, odlučila je da podnese zahtev za starateljstvo nad sestričinom.

Teodora namerava da podnese zvaničan zahtev da se porodici Krsmanović dodeli privremeno starateljstvo nad maloletnom Janom, njenom sestričinom, a na ovaj potez ju je faktički primoralo ovakvo ponašanje branilaca osumnjienog Zorana Marjanovića.

 

Jutros je počelo saslušanje svedoka zbog ubistva Jelene Marjanović, a prva je svedočila Teodora.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Ona ipak nije dobila status oštećene u postupku, već je u Višem tužilaštvu u Beogradu saslušana kao običan svedok, a za Kurir je rekla da je zatečena ovakvom odlukom suda, jer je poziv dobila kao oštećena.

 

“Osporili smo njen status oštećene u ovom krivičnom postupku, kao i punomoćje koje je dala advokatima. Po Zakonu o krivičnom postupku samo najbliži srodnici, odnosno roditelji, rođena braća i sestre, supružnici ili deca mogu imati status oštećenog.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Ružno je što od ovog postupka pokušavaju da naprave cirkus u kom se pojavljuje 20 oštećenih polurođaka i prijatelja”, kaže za Kurir advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić, posle saslušanja Teodore Krsmanović.

 

(Kurir.rs/J. Spasić)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply