Takmičenje u ležanju: Titulu juri 10 “ljenština” u Crnoj Gori

Ovogodišnje “Takmičenje u ležanju”, koje etno selo “Montenegro” iz Gornjih Brezana u Pivi organizuje već šestu godinu zaredom, počelo je u 10 sati, a titulu najvećeg džabalebaroša “juri” 10 takmičara.

Najuspješniji džabalebaroš će dobiti 200 evra, dok je za drugoplasiranog obezbijeđen vikend u pomenutom etno selu, a trećeplasiranog rafting Tarom, piše portal Onogošt.

Čast Nikšićana brani četvoročlana ekipa u sastavu Bojan Bigović, Veljko Bojanić, Tanja Božović i Dejan Todorović koji su odlučili da timskom igrom dođu do pobjede i podijele nagradu, prenosi “Mondo.me”. Danas se u Nikšiću organizuje 12. Međunarodna izložba oldtajmera koju organizuje oldtajmer klub “Montenegro” u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom, a prije revijalne vožnje, koja će biti održana u gradu pod Trebjesom, karavan oldtajmera će boraviti u etno selu “Montenegro” pa su organizatori jedinstvenog takmičenja odlučili da i gostima ponude priliku da se izležavaju.

– Vlasnici oldtajmera imaće priliku da se takmiče ležeći u svom automobilu. Za svakog “ležača u autu” koji izdrži duže od četiri sata obezbijedili smo, kao nagradu, rafting Tarom – poručili su organizatori.

Problem je jedino što će “automobiliski ležači”, ukoliko odluče da se takmiče, propustiti revijalnu vožnju. Rekord u ležanju drži Podgoričanin Marko Đurović koji je 2014. godine ležao čak 37 sati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply