SVET U ŠOKU ZBOG SLIKE: Kada sam u hodniku videla ovo, par sati kasnije tata je umro!

Šeron Kol iz Donkastera u Velikoj Britaniji poslednje dane svog oca provela je u bolnici sa njim. Neposredno pre njegove smrti podelila je fotografiju zbog čega je svet ostao u šoku.

Naime, njen tata je preminuo u 67. godini, a ona je svaki trenutak provodila sa njim.

 

“Sedela sam kraj njega i pomislila kako je jako neobično što stalno pokazuje prstom na hodnik. Sve ovo se dešavalo svega par sati pre nego što je preminuo, i nije više mogao ni da priča. Ipak, izgledao je prestrašeno. Bila sam uverena da su to samo lekovi protiv bolova, pa sam zanemarila njegova upozorenja”, objašnjava Šeron.

 

A onda je morala da ode do toaleta i videla čudan oblik. Iako je imala poriv da pobegne, rešila je da pogleda malo bolje – bilo je to obličje vrane.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

“Bila sam strašno uzdrmana, ali morala sam to da slikam. Tata je umro svega par sati nakon ove slike, a vrane su, kao i gavran, simbol smrti. Prilično je čudno naići na vranu u bolnici.”

 

Kako dalje objašnjava, rešila je da podeli ove slike kako bi utešila ljude koji se suočavaju sa gubitkom voljene osobe.

 

“Mislim da je ovo dokaz da umiruće neko ili nešto čeka na drugoj strani. Kada vidim ove slike nasmešim se jer znam da je neko preuzeo brigu o njemu”, kaže Šeron.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

(Kurir.rs/littlethings.com)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply