SUSRET ANABELE I LUNE NAKON TRI MESECA: ĆERI, PREPONOSNA SAM NA TEBE! BUDI TO ŠTO JESI I… (VIDEO)

Drvo mudrosti je pozvalo Lunu u Rajski vrt, gde je prethodno popričalo sa njom, a onda upitalo koga bi najviše volela da vidi u ovom trenutku, na šta je blogerka samo rekla: “Mamu”.

Kada je ugledala Anabelu, nije mogla da zaustavi suze i dugo su se grlile i ljubile, a onda su uspele i da razmene i koju reč…

– Srce moje, ljubavi moja. Srećo mamina, mnogo ću da te ljubim. Došla je mama da te vidi. Tu sam, ljubavi. Ti si moj borac, moj heroj. Srećo mamina najlepša. Ja znam sve i uvek sam uz tebe. Preponosna sam kako ovo podnosiš. Svi te vole, baka je mnogo srećna zbog tebe i Slobe, Blankica kad te vidi, ljubi te, tata je super, dobro je, svi te stvarno mnogo vole. Samo se kontroliši, evo vidiš kako se Sloba povredio, srce me boli. Samo da si živa i zdrava. Ponosna sam na tebe. Moj ti je savet da budeš to što jesi, dobar čovek – rekla joj je, između ostalog, Anabela.

Anabela je pitala i za Slobino stanje, te istakla da joj je jako žao što se povredio i da je zbog toga “duša boli”, a dotakle su se i ulaska Kije Kockar u Zadrugu, na šta je pevačica rekla da je to tako trebalo da se desi.

Kako je izgledao ovaj emotivni susret majke i ćerke pogledajte u snimku ispod:

(Pink / Telemaster)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply