STIŽE PRINOVA: Dejan potvrdio da je Dalila trudna!

Bosanska starleta Dalila Mujić pobjednica je najgledanijeg zabavno-humorističkog programa u Srbiji “Parovi 5“. Mujićeva se po mišljenju publike najbolje pokazala i uspjela da osvoji glavnu nagradu i postane kraljica Parova. Ona je u vilu ušla kao slobodna djevojka, a iz iste izašla sa dečkom Dejanom Dragojevićem, sa kojim se i vjenčala pred milionima gledalaca.

STIŽE PRINOVA: Dejan potvrdio da je Dalila trudna!
Odmah nakon izlaska, Dalila je dobila nagradu od 30 hiljada eura, ali još veće iznenađenje, doživjela je od fanova koji su joj poklonili stan, prema njenim riječima, u vrijednosti od 80 hiljada eura u kome će ona živjeti sa svojim izabranikom Dejanom.

 

Ipak, odmah nakon njenog useljenja, počele su spekulacije vezane za stan. Na društvenim mrežama je procurila informacija da je taj stan zapravo nađen na oglasu “stan na dan“ i mnogi tvrde da je iznajmljen. Ta informacija je odjeknula kao bomba, a eksploziju je pojačala tvrdnja komšinice koja je bila svjedok Dalilinog useljenja i koja je tvrdila da se taj stan izdaje, a ne prodaje. Ipak, to nije bilo sve, kasnije se usred emisije javio Dalilin fan koji je tvrdio da su svi oni prevareni za po 30 eura i da stan nije kupljen već iznajmljen.

 

Nakon pobjede, Dalila i Dejan su otišli na crnogorsko primorje gdje uživaju u čarima ljeta. Oni svakodnevno kače fotke i snimke na društvene mreže i obavještavaju svoje fanove gdje su i šta rade.

 

Ipak, ovoga puta, izgleda da je stvar ozbiljna, jer se sudeći prema fotki koju su juče okačili na Instagram može zaključiti da je Dalila u blagoslovenom stanju. A upravo to je potvrdio i sam Dejan.

(Srbija Danas)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply