STARA PRIJATELJICA PROGOVORILA: Teodori neće biti DOBRO ZBOG ONOGA ŠTO JE REKLA O NJOJ! (FOTO)

Teodora Džehverović otpočela je svoju muzičku karijeru kao članica jedne ženske grupe koju su pored nje činile Tamara Milutinović i Gorana Babić. Ipak, ova grupa se za kratko vreme raspala zbog Goranine trudnoće, a kada je Teodora ušla u ”Zadrugu” ispričala je sasvim drugačiju priču.

Autor: Ivan Vučićević

Mlada zadrugarka pričala je jednom prilikom da su joj koleginice nekoliko puta zabole nož u leđa i da više ni sa Goranom i sa Tamarom nije u dobrim odnosima. Nakon raspada ”Đavolica” Tamara je kao i Teodora otpočela solo karijeru, a za Pink.rs otkrila je detalje odnosa sa nekadašnjom prijateljicom i koleginicom.

Tamara Milutinović na samom početku našeg razgovora odlučila je da otkrije pravu istinu zbog kog ”Đavolice” više ne postoje.

Autor: Printscreen Youtube

– Ne želim da komentarišem Teodoru, komentariše se ona sama. Da ja nekom dižem cenu, ne hvala. Vidim da ona priča da smo joj smeštale, da smo joj zabadale nož u leđa, a zaboravlja da je baš zahvaljujući meni i ušla u “Đavolice”, ona je jedno nezahvalno biće. Grupa se raspala isključivo zbog Goranine trudnoće, meni je žao, bez obzira što se nismo slagale sa Teodorom. Meni je bilo bitno da dobro radimo. Žao mi je što se grupa raspala, njoj nije, čula sam da je to rekla, kao i da ne želi više nikada da nas vidi i to je sasvim okej – rekla je Tamara i dodala:

Ona nije funkcionisala sa nama, nas je ukupno bilo šestoro, ni sa kim nije ona bila u dobrim odnosima, kako može jednoj osobi da ne odgovara 6 ljudi? Svi su znali ko je Teodora, i kakva je bila. Ona će se pokazati do kraja i pokazati kakva je. Ona je devojka koja nema samopouzdanje, koja ne veruje u sebe. Iznerviram se svaki put kad me neko pita o njoj. Ona ti se uvuče u kožu, natera da je zavoliš i onda ispadne nečovek.

Pevačica tvrdi da je na samom početku smatrala da je Teodora dobar čovek, ali da je vremenom shvatila da je pogrešila u svojoj proceni.

Jako je nesigurna, iako ne odaje takav utisak. Mi smo mnogo proveli vremena zajedno i znam kakav je čovek. Ona se meni uvukla u kožu, toliko mi je bila slatka i mila, da sam ja molila da Teodora bude ta koja će biti u “Đavolicama”, i tad sam najveće go*no pojela u životu – iskrena je bila Tamara za Pink.rs.

Autor: RTV Pink

Autor: Pink.rs

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply