ŠTA SE DESILO U MRAČNOJ NOĆI? Sudar sa traktorom drugove odveo u smrt, traktorista se u bolnici pojavio 12 sati NAKON NESREĆE

Zoran Popović (31) iz Petkovice kod Bogatića i njegov drug Ivan Stepanović (28) iz istog sela, koji već godinama radi u Beogradu, poginuli su juče, oko 1.45 sati, kada je BMW u kome su bili udario u traktor na putu u selu Badovinci.

I automobil i traktor su potpuno uništeni

Foto: Radio Nešvil / PromoI automobil i traktor su potpuno uništeni

Kako je došlo do stravične nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića, utvrdiće istraga. Naime, traktoristu, jedinog preživelog, policija nije zatekla na licu mesta. On je, prema saznanjima „Blica”, prilikom udarca pao sa traktora, povredio se, a meštani Badovinaca su mu ukazali pomoć, nakon čega se udaljio sa mesta nesreće.

Tek juče po podne, zbog povrede ruke, javio se na Odeljenje ortopedije šabačke bolnice, pa su lekari o tome obavestili policiju. U razgovoru sa njim trebalo bi da se utvrde okolnosti nesreće. Zasada nije poznato da li je traktorista u momentu nesreće bio pijan, a pošto se tek 12 sati posle toga javio u bolnicu, bilo je dovoljno vremena da se otrezni.

Vozač traktora zadobio je lakše povrede

Foto: Radio Nešvil / PromoVozač traktora zadobio je lakše povrede

Veštačenje će, međutim, pokazati da li je traktor bio osvetljen kako nalaže vožnja noću, ali i kojom brzinom se kretao BMW, i da li je vozač u momentu nesreće bio pijan. Ono što je zasada poznato je da je udarac bio toliko strahovit da su i BMW i traktor smrskani, i da je vozač BMW Zoran Popović od zadobijenih povreda preminuo odmah. Ekipa Hitne pomoći prevezla je teško povređenog Ivana Stepanovića u šabačku bolnicu, gde je preminuo.

Selo Petkovica juče je zanemelo. Meštani nisu mogli da veruju da su dvojica mladića stradala.

– Nikada se nije takva tragedija desila u selu. Strašno – kažu meštani.

Prema njihovim saznanjima, Stepanović je u petak, nekoliko sati pre nesreće, došao iz Beograda, gde godinama radi.

– Koliko smo čuli, on i Popović su seli u Popovićev BMW i odvezli se u Badovince na muziku. U povratku su stradali. Da li su pili, ne znamo. Verovatno jesu, ali… Jadne njihove majke – navodi jedna starija meštanka Petkovice.

O stradalim mladićima poznanici imaju reči hvale.

– Stepanović je godinama radio u Beogradu, ali je svaki vikend dolazio u selo, gde mu žive roditelji, a sa njima i njegova supruga i dvoje male dece. Ima ćerkicu i sina. Eto, i sada je došao, ali po svoju propast – napominje naša sagovornica iz tog šabačkog sela.

Vozač Zoran Popović nije bio oženjen, a u selu kažu da je živeo sa roditeljima, bratom i njegovom porodicom. Radio je privatno, vozio je bager.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply