ŠTA JE TREBALO, DA UBIJEM ERDOGANA KAO MURATA? Dačić za Telegraf o sinoćnjem nastupu i o tome koliki je bakšiš dobio od muftije (VIDEO) (FOTO)

Samo oni nek dobacuju sa balkona, a ako se nekome ne sviđam, neka me smene, rekao je šef srpske diplomatije

Ivica dacic
Foto: Telegraf

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić još jednom je “zapalio” društvene mreže svojim vokalnim sposobnostima, koje je ovog puta pokazao pred predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, u čiju je čast priređena večera u Domu garde. Međutim, na Dačićev nastup opozicija ne gleda blagonaklono, već ga oštro kritikuje.

Na svečanom prijemu koji je sinoć u Domu garde održan u čast visokog gosta iz Turske, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se latio mikrofona i pobrao aplauze prisutnih.

Dačić je zapevao i pesmu koja se do sada nije našla na njegovom repertoaru “Osman aga” i to na turskom jeziku na opšte oduševljenje gostiju iz ove zemlje.

Međutim, oduševljenje gostiju, ne dele opozicioni lideri. Predsednik DSS Miloš Jovanović kritikovalo je Dačićevo ponašanje, ocenivši da je bilo “krajnje nedostojno i ponižavajuće” za državu Srbiju.

Foto: Telegraf

S druge strane, prvi potpredsednik srpske Vlade za Telegraf kaže da je pevao jer je znao da će naići na pozitivne reakcije gostiju iz Turske.

– Koliko sam razumeo svi u sali su bili oduševljeni. I danas je to glavna vest u Turskoj. A šta je trebalo, da ga ubijem kao Murata? Samo oni nek dobacuju sa balkona, a ako se nekome ne sviđam, neka me smene – rekao je Dačić.

Kaže da je očekivao pozitivnu reakciju turskih gostiju, pogotovo na pesmu na njihovom jeziku.

 Pa, ja sam znao da će tako reagovati, to je jedna od njihovih najpoznatijih pesama, inače peva se na celom Balkanu pa i kod nas – kazao je šef srpske diplomatije za naš portal.

Foto: Telegraf

Međutim, nisu samo gosti iz Turske bili oduševljeni. Muftija Mustafa Jusufspahić, kada je čuo već čuvenu “Miljacku” u izvođenju Dačića, dao mu je bakšiš.

Ministar je otkrio za nas, kojom cifrom ga je “častio” Spahić.

– Dobio sam 100 dolara. To je šala, ali dobro dođe – rekao uz osmeh, Dačić za Telegraf.rs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply