SRPKINJE HRVATIMA DAJU 10.000 EVRA U KEŠU samo zbog OVE jedne stvari!

Foto: Pixabay

Želja za boljim životom negde u, recimo Nemačkoj učinila je ono što nikome nije uspelo već nekih 25 godina – da u zajednicu ponovo spoji Srbe i Hrvate.

Srpkinje masovno traže muževe iz Hrvatske, a za to su još spremne debelo da plate. Od kada je Hrvatska ušla u Evropsku uniju, žene iz Srbije, ali i BiH i Makedonije, voljne su da plate i do 10.000 evra za hrvatske mladoženje, odnosno za hrvatski pasoš koji će im taj brak omogućiti.

Postoje i posrednici

Zainteresovani Hrvat zatim dobija i obezbeđen posao u nekoj od zemalja EU u koju mlada želi da se odseli. Sa hrvatskim pasošem Srpkinje onda ne moraju da traže radnu ili boravišu vizu, odnosno neće biti ograničene više na 180 dana boravka, posle kojih moraju da napuste EU, pa da čekaju sledeću godinu.

– Ima li neki muškarac da se oženi devojkom iz Srbije zbog papira uz novčanu nadoknadu? Eto, ona je spremna da plati, ja sam se javio, kontaktirajte sa mnom da vas spoji i eto to je to… Javite se u inboks.

Mladoženja koji pristane na ovu ponudu automatski dobija posao u Nemačkoj jer on mora da bude ovde u Nemačkoj, a njen razlog za dolazak ovde je da bude sa svojim bračnim partnerom – stoji u jednom oglasu na društvenim mrežama, prenose beogradski mediji.

(Izvor: Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply