“SRAM TE BILO”! ODZVANJALO U SUDU: CECA I KARLEUŠA VIKALE JEDNA NA DRUGU: POKUŠALE SU DA SE POMIRE, ALI… REAGOVALO OBEZBJEĐENJE!

Nakon što je Ceca Ražnatovićeva tužila Jelenu Karleušu za uvredu, danas su se pjevačice prvi put suočile, i u Prvom osnovnom sudu je održana medijacija, odnosno pokušaj pomirenja mirnim putem, kako bi se izbjeglo suđenje.

Karleuša je stigla nasmijana, u pratnji svog advokata, dok se Ceca pojavila nekoliko minuta kasnije, takođe sa svojim pravnim savjetnikom, i Ražnatovićeva je bila veoma ozbiljna.

Pjevačice su potom, oko 12.10 časova, bez advokata ušle kod sudije i pokušale da iza zatvorenih vrata zakopaju ratne sjekire.

Inače, ovo se nikada do sada nije desilo, i pjevačice su prvi put sjedile nasamo, i pokušavale da se uz pomoć sudije, pomire… Međutim, ubrzo se čuo Cecin povišen ton.

Čuli su se povici: “Sram te bilo“, “Ućuti“ i “Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju“… Nakon toga je policajac ušao unutra, opomenuo zavađene pjevačice, ali su se nakon nekoliko minuta ponovo čule iste riječi i pominjanje izvijesnih dokaza.

U međuvremenu je i sudija obavijestio obezbeđenje, ali policajac je rekao da nema potrebe da oni intervenišu.
(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply