ŠOKANTNO Kija Kockar POTPUNO GOLA u “Zadruzi”

Učesnica rijalitija televizije “Pink” skreće pažnju na sebe svakim svojim postpukom, a o njenom kontroverznom odnosu sa suprugom Slobom Radanovićem ne prestaje da se priča. Sada je pronašla nov način da iznenadi sve, a društvene mreže “usijale” su se od komentara na njene golišave fotke iz “Zadruge”.

FOTO: YOUTUBE

Kija Kockar doživela je nervni slom zbog tuče sa Slobodanom, pa je iznervirana napustila rijaliti, a više o tome možete pronaći OVDE. Kako se u poslednje vreme mnogo nervirala u “Zadruzi”, mnogi se pitaju da li će je u narednom periodu uopšte gledati u rijalitiju, a sada su se pojavile i njene provokativne fotografije, zbog kojih će se vrlo verovatno dodatno iznervirati.

Naime, Slobina supruga se tuširala u kupatilu, a kamere su je zabeležile bez odeće, pa su fotografije razgolićene Kije “preplavile” internet.

FOTO: SCREENSHOT

Učesnica šou programa će zasigurno biti iznenađena što je ovo njeno izdanje našlo put do javnosti.

FOTO: SCREENSHOT

Luna je briznula u plač kad je videla Kiju sa Slobom, a šta je tada izjavila što je sve ostavilo u šoku saznajte OVDE. Veza između Lune i Slobe postala je i te kako ozbiljna, a na koji način su rešili da vezu podignu na viši nivo pogledajte OVDE.

Osim toga, Kija je u toku današnjeg dana preživela pravu dramu. Naime, nakon što je pala u nesvest, Kockarovu je obezbeđenje iznelo iz “Zadruge”, a kada su je nakon nekoliko sati vratili nazad u rijaliti doživela je stravičan napad, o čemu detaljnije pročitajte OVDE.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply