(ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA) DA SE NAJEŽIŠ, JEREJ IVICA OTERAO ZLO NA BADNJE VEČE: Palili badnjak ispred braničevske crkve, nečista sila im se ukazala u dimu! Sveštenik je oterao molitvama

BEOGRAD/ALEKSANDROVAC – Fotografija koja je nastala u subotu, na Badnje veče, ispred crkve Sveti Nikolaj u selu Aleksandrovac, u braničevskoj opštini Žabari, zaprepastila je mnoge!

 

Ono što je oko kamere zabeležilo, prosto je neverovatno. Verujući su se na ovaj prizor samo prekrstili i pomolili, a i oni koji ne veruju nisu ostali ravnodušni.

Fotografija je nastala tokom paljenja badnjaka ispred ove crkve, a u gornjem desnom uglu, tik uz zid svetinje, vidi se razjapljena čeljust nekakve prikaze, koja uzmiče pred plamenom koji izlazi iz badnjaka.

 

Na njoj se vidi neobičan lik u dimu od badnjaka, koji se uzdiže ka crkvi. Oko vatre okupljen narod, koji je došao da se pomoli i svečano dočeka najradosniji hrišćanski praznik – Božić.

 

Na licu koje se pomalja u dimu, a koje ljudsko oko u prvi mah nije moglo da vidi, ali kamera jeste, vide se grč i bol i nazire nekakav urlik.

 

Aleksandrovački vernici tvrde i čvrsto veruju da je te večeri njihov sveštenik Ivica Kalinović, jerej aleksandrovački, snagom molitve razobličio zlu silu i oterao je pred dolaskom praznika Hristovog rođenja – Božića.

 

(Kurir.rs/Foto: Facebook printscreen/Stefan Kalinović)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply