ŠOK: Lepa Brena zbog nasilja u porodici završila u Centru za socijalni rad u Beogradu! (FOTO)

Od početka blistave karijere, Lepa Brena je bila na meti tračera, ali otkad je postala poslovna žena, konkurencija se ne libi ni težih namještaljki, pa je tako njen suprug Slobodan Živojinović anonimno prijavljen da je maltretira, zbog čega je folk diva čak posjetila centar za socijalni rad!

ŠOK: Lepa Brena zbog nasilja u porodici završila u Centru za socijalni rad u Beogradu! (FOTO)

Ona je o tome sama obavijestila javnost, i to tako što je na svoj Instagram profil okačila dopis koji je, kako „Alo!” saznaje, dobila od nadležnih institucija, a u kojem osoba kojoj se povjerila, izvijesna Marija, koja je centru iznijela ovu lažnu optužbu, detaljno opisuje kako i zašto je došlo do anonimne prijave. U tekstu, između ostalog, piše da je ijcela priča smišljena da bi se diskreditovala Brena, ali i „Grand produkcija”.

 

– Dobili smo nalog od našeg virtuelnog šefa na „sikret četu” da je potrebno da se poziva socijalna ustanova i da se obznani nasilje u porodici Živojinović. Sve ovo možete da provjerite u socijalnoj ustanovi i vidjećete da su tamo sve anonimne prijave. Eto, to smo mi radili, prijavljivali… Epilog te akcije trebalo je da bude da se Brena pojavi na naslovnoj strani tabloida, pa da se onda sutradan ta tema dalje obrađuje u jutarnjim programima. Na taj način bi se „Grand” diskreditovao i umanjio bi mu se uticaj na medijskom nebu. Međutim, Lepa Brena se odazvala na poziv socijalnog radnika u Novom Beogradu i demantovala te priče, ali vrlo brzo je osvanula na naslovnoj strani sa informacijom da ne plaća struju.

 

Lepa Brena je pored ove objave napisala komentar: „Tužno i jadno”, a isti dopis postavio je i njen sin Viktor Živojinović.

 

Inače, kako smo saznali od izvora bliskog Živojinovićima, sve ovo dogodilo se mnogo ranije, ali pjevačica i suvlasnica „Granda” nije željela da o tome obavještava javnost dok nije dobila dokaz da je u pitanju afera kreirana sa ciljem da se ugrozi ugled i posao nje i njene porodice.

 

– Sve je počelo medijskom kampanjom kako Brena i Boba navodno ne plaćaju struju, pa kada to nije upalilo, poslovni konkurenti zadali su im još teži udarac. Ona je bila šokirana kada je dobila poziv od socijalnog radnika, ali riješila je da se odazove i da raščisti tu ujdurmu. U centru za socijalni rad su bili šokirani kad su je vidjeli, ali ona je rekla da je uzorni građanin koji poštuje institucije i da nema šta da krije, tako da je u kratkom razgovoru demantovala da je nad njom vršeno nasilje, koje je prijavila anonimna osoba, navodno iz komšiluka – kaže naš sagovornik i dodaje da sve to nije uspjelo da uzdrma ni „Grand” ni porodicu Živojinović.

(Alo.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply