SLOBIN BRAK PUKAO DEFINITIVNO! Kija: Ja sam mu kupila sve stvari i SADA SAM IH POKLONILA, nek mu mama šalje nove!

Luna će skakati od sreće kada bude čula novosti vezane za brak Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

Iako se u “Zadruzi” svojski potrudila da ostavi utisak kao da u potpunosti podržava svog supruga Slobu Radanovića, za koga svi pričaju da je do ušiju zaljubljen u Lunu Đogani, stjuardesa Kristina Kockar je, po svemu sudeći, rešila da na brak jednom za svagda stavi tačku!

Autor: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Osim što više ne komentariše ponašanje svog supruga u “Zadruzi”, Kristina je, prema navodima dobro obaveštenog izvora, odbila da mu pošalje stvari.

Autor: TvPink Printscreen

Verujte mi, Kija i Sloba se razvode. Ona nije htela da mu pošalje garderobu. Kada su je iz produkcije zvali da mu donese stvari rekla je da mu je sve stvari kupila ona i da ih je dala u dobrotvorne svrhe. Poručila im je da traže njegove stvari kod njegove mame – otkriva šokantne detalje izvor koji nam je dao na uvid Kijinu poruku upućenu produkciji “Zadruge”:

Autor: TvPink Printscreen

Nek mu mama pošalje stvari. Sve što je kod mene, to sam ja kupila, pa sam dala u dobrotvorne svrhe. Nemam kontakt njegovih roditelja – jasna je bila Kristina.

Autor: TvPink Printscreen

I dok Sloba i dalje pozdravlja svoju dragu i poručuje je da je voli, ona je zbog svega odlučila da ga izbriše iz svog života, a kako će reagovati kada bude saznao da Kristina ne želi nikakav kontakt sa njim, ostaje da saznamo.

Pink.rs

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply