SLOBA NE MOŽE DA VERUJE ŠTA ČUJE Luna Đogani priznala da bi želela da njen BIVŠI uđe u rijaliti, pa svima otkrila ZBOG ČEGA

Luna je pred milionima gledalaca započela vezu sa oženjenim muškarcem u “Zadruzi”, mnogi su je zbog toga osudili, a svašta se izdešavalo posle toga. Jedna od najvećih prekretnica u njihovoj vezi bila je kad je u ovaj šou program ušla Kija Kockar, a sada je naslednica Anabele Atijas i Gagija Đoganija uspela da iznenadi sve izjavom o bivšem momku.

Foto: Youtube / screenshot

Iako se trudi da svoju ljubav prema Slobi Radanoviću iskazuje onako kako oseća, Luna Đoganui je priznala da joj je ponekad neprijatno da to čini pred Kijom, zbog čega ulazi u sukobe sa pevačem.

Ona je često znala da mu kaže da želi da njen bivši uđe u rijaliti, da bi on video kako se oseća svakog dana, što svakog puta iznervira Radanovića. Zbog čega je sinoć jedan gledalac upitao zašto stalno potencira na tome i da li bi volela da se to desi.

 

 

– Ne, ja to ne bih volela, niti bi on ušao. Ja to kažem Slobi kad se posvađamo, jer meni bude neprijatno. Iako ja delujem opušteno, nekad ga poljubim pred Kristinom, zaboravim se, i onda se smorim i kažem mu to, i onda on koliko razume zapravo ne razume i zato ja kažem da bih volela da uđe moj bivši da bi Sloba razumeo kako je meni svakog dana – rekla je Anabelina ćerka.

Kako bi reagovala da uđe njen bivši, nije poznato, ali je sigurno da bi to dodatno zakomplikovalo njenu vezu sa Slobom.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply