Silovala su me dva policajca! Strpali su me u maricu i iživljavali se 45 minuta, a onda me izbacili na ulicu. Potresna ispovest tinejdžerke iz Bruklina

– Moj se život raspao. Silovanje me uništilo. Uhvati me panika svaki put kada vidim policajca – poručila je mlada devojka

Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, zlostavljanje, maltretiranje, pla;
Foto: Pixabay

Tinejdžerka iz njujorškog Bruklina tvrdi da su je dva policijska detektiva silovala nakon što su je priveli zbog posedovanja droge.

– Moj se život raspao. Silovanje me uništilo. Uhvati me panika svaki put kada vidim policajca – poručila je mlada devojka preko svog advokata Majkla Dejvida.

Dvojici osumnjičenih detektiva oduzeti su pištolji i značke i do daljnjeg ne smeju na teren. Unutrašnja kontrola trenutno istražuje osumnjičene detektive kako bi se utvrdilo jesu li pre ovog slučaja prijavljivani.

Detektivi Edvard Martins i Ričard Hol su 14. septembra bili na tajnom zadatku u Brajton biču sa svojim nadređenim Džonom Espijem kada su se dva detektiva neobjašnjivo udaljila ka kombiju. Ponovo su se pojavili u parku Kavert Voks gde su zaustavili devojku i njena dva prijatelja.

Foto: Pixabay

Upozorili su ih da ne treba da piju u parku i pretresli su ih. Kod devojke su pronašli marihuanu i lek Klonopin, zbog čega su joj stavili lisice i odveli je.

– Ja sam kod sebe imao Prozak, međutim nisu mi ga zaplenili već su samo rekli da bi trebao da ga držim u bočici – rekao je prijatelj devojke koji je želeo da ostane anoniman.

Detektivi su njenim drugarima rekli da je vode u 60. policijsku stanicu na Koni Ajlendu.

Devojka tvrdi da su je odveli na zabačeno mjesto i naterali na seksualni čin.

Foto: AP/Tanjug

– Jedan od detektiva ju je i silovao – rekao je devojčin zastupnik.

– Ona je tinejdžerka i policija je otela i strpala u vozilo bez ikakvog razloga. Bila je u lisicama kada su je silovali – nastavio je advokat.

Posle 45 minuta su je izbacili iz kombija i otišli. Jedan od prijatelja je pronašao nedaleko od 60. policijske stanice, piše New York Daily News.

– Rekla mi je da su je je****. Nisam mogao ništa da uradim, ali to je definitivno bio jedan od onih trenutaka – rekao je njen prijatelj koji je odveo roditeljima, a oni su je potom odveli u bolnicu na pregled. Doktori su utvrdili da je bila seksualno zlostavljana i odmah su pozvali policiju.

Unutrašnja kontrola još nije ispitala detektive pošto čekaju da bruklinski tužilac završi svoju istragu. Visokopozicionirani izvori u policiji kažu da su Martins i Hol kolegama ispričali da je devojka pristala na seks.

Dejvid je rekao da su tvrdnje da je pristala na seks zgrozile devojku.

– Bila je u šoku, jako je emotivna devojka – rekao je.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply