Seksi ruski poslanik pozirao polu go na plaži: Njegove vruće fotografije zapalile su društvene mreže, žene lude za njim! (FOTO)

Suhov priznaje da, uprkos obećanjima žena na društvenim mrežama „da će doći na konsultacije“, još nije osetio popularnost koju je tako vrtoglavo stekao

Oleg Suhov
Foto: Instagram/advokat.suhov

Oleg Suhov, poslanik iz moskovskog Nagornog okruga, ne razume zašto se na internetu digla takva buka zbog fotografija na kojima on pozira polu go. On je u šali pozvao ljude da pogledaju njegove fotografije sa plaže.

– Ovaj poslanik nastavlja da postavlja polu gole fotografije, naročito sa mora, a trebalo bi da ide na plažu u odelu, jer je poslanik – primetio je Oleg Suhov u intervjuu za portal „Lajf“.

Suhov priznaje da, uprkos obećanjima žena na društvenim mrežama „da će doći na konsultacije“, još nije osetio popularnost koju je tako vrtoglavo stekao.

On tvrdi da to i ne želi, kao i da negativno reaguje na neke komentatore njegovih fotografija bez odeće, prenosi Sputnjik.

– Za sada nisam osetio nikakvu popularnost. Ne mogu da kažem da me rasprave uznemiravaju. Ja sam odrastao čovek. Imam 40 godina. Navikao sam da na sve gledam mirno. Ne želim da trošim svoje vreme i svoju energiju na čitanje glupih komentara ograničenih ljudi i da brinem zbog njih – rekao je Suhov.

– Nemoguće je izbrisati fotografije, da je to moguće, uradio bih to odavno. One nisu samo postavljene na društvenoj mreži, već su se pre pet godina raširile po internetu – požalio se narodni poslanik.

Na pitanje da li ima ženu Suhov je odbio da odgovori i rekao je da je to lična stvar i da nije predmet rasprave.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply