SEĆATE SE LEGENDARNOG DŽOMBE? Nećete verovati kako danas IZGLEDA! Svi se čude (FOTO)

Da li biste ga prepoznali?!

Serija “Porodično blago” jedna je od najomiljenijih serija gledalaca u Srbiji. Iako se reprizirala “milion puta” nekako, uvek sa nestrpljenjem očekujemo sledeću epizodu sa nekom dozom neizvesnošću kao da ne znamo u detalje šta će se dešavati. Ipak, kao i “Srećni ljudi” i ova serija je evergrin i čini se da nikada neće izaći iz mode.

Jedan od omiljenih likova (pored hiljadu drugih) jeste i legendarni konobar Džomba. On radi u kafani kod “Mačka” i često voli da se udvara konobarici Rajni, koju igra Snežana Savić. More komičnih situacija natera nam suze na oči, te je zato Džomba bio i ostao jedan od omiljenih likova.

Prisetimo se kako je to izgledalo!

U ovoj ulozi briljirao je Đorđe Cakić, glumac iz Vlasotinaca. Baš kao što je i pokojni Bogoljub Mitić ostao i ostaće upamćen kao Đoša, i Đorđe, koji danas ima 68 godina, nastavio je da “vuče” nadimak iz serije, pa ga mnogi i sada zovu – Džomba. Brojne reprize nam “osvežavaju”, između ostalog, i njegov lik iz serije, pa zato verujemo da mnoge interesuje – kako Džomba sada izgleda.

Moramo priznati, bar sudeći po ovoj fotografiji – šmekerski se drži.

Džomba

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply