SAŠU POPOVIĆA OPLJAČKAO PRIJATELJ SA ESTRADE: Ukradeni satovi od 100.000 evra i vredna dokumenta!

Pljačkaši prislonili merdevine uz zid i upali u kuću Popovića, odneli sef sa satovima, nakitom i dokumentima, vila u to vreme bila potpuno prazna. Lopovi čak znali da je Sašina ćerka tada slavila 19. rođendan

Nepoznati lopovi upali su preksinoć u vilu Saše Popovića na Bežanijskoj kosi i ukrali sef sa 10 satova vrednih više od 100.000 evra!

 

Kako saznajemo, pljačkaši su odneli i manju količinu nakita, kao i važnu dokumentaciju vlasnika „Granda“ koja se nalazila u kasi. Policija traga za razbojnicima koji su na spektakularan način upali u kuću sa obližnjeg košarkaškog terena.

 

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Pljačkaši su, kako saznajemo, nedeljama pratili ovu porodicu, jer su znali da u vreme provale neće biti tu, čak su imali i informaciju da je njihova ćerka Aleksandra proslavljala 19. rođendan!

 

– Sumnja se da je Popovića tipovao neko iz njegovog bliskog okruženja, možda čak i prijatelj sa estrade. Znali su tačno kada oni nisu kod kuće, kako da uđu u dvorište a da se zaobiđu obezbeđenje, alarm i kamere, kao i gde je sef i šta se nalazi u njemu. Baš zbog tih sumnji, operativci policije ispitaće više javnih ličnosti koje su u kontaktu s Popovićem. Takođe, pregledaće se sve kamere sa okolnih kuća koje mogu da pomognu u otkrivanju ove pljačke – kaže naš sagovornik i dodaje:

 

FOTO: KURIR

– Saša je u četvrtak bio u Opatiji u Hrvatskoj, gde ima kuću, a njegova žena Suzana je veći deo dana na snimanju nove emisije kod Lee Kiš na Grand televiziji. Sin Danijel radio je u „Grandu“, dok je ćerka slavila s društvom – kaže naš izvor.

 

Provala se dogodila u četvrtak u večernjim časovima.

 

Preskočili i ogradu

 

– Razbojnici su znali da ne mogu da uđu preko glavnog ulaza jer se tu nalazi portir i taj deo dvorišta je obezbeđen i pokriven kamerama. Međutim, veruje se da su oni u kuću upali s druge strane, gde se nalaze fudbalski i košarkaški tereni, kao i prostor za vežbanje.

 

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Pretpostavlja se da su razbojnici poneli i merdevine!
– S obzirom na to da je zid sa te strane visok više od četiri metra, veruje se da su lopovi prislonili merdevine, preskočili zid i žičanu ogradu, pa kroz dvorište upali u Popovićevu kuću – priča naš sagovornik.

 

Policija veruje da su ovi profesionalci znali svaki njihov korak.
– Pošto je iz vile ukraden samo sef, očigledno je da su znali gde se nalazi, kao i šta je u njemu. Pored 10 skupocenih satova i nešto porodičnog nakita, tu su bili i razni važni dokumenti – ugovori „Grand produkcije“, ugovori osiguranja i slično. Čak nisu ni pokušavali da otvore sef, nego su ga iščupali iz zida i odneli – otkriva izvor Kurira.
Odneli i važne ugovore

 

Inspektori su juče razgovarali sa Sašom i njegovom suprugom, koja ih dočekala u bade-mantilu. Ubrzo je stigao i Saša, koji je desetak minuta proveo u razgovoru s policajcima i nervozno se šetkao po dvorištu. Nakon toga, Popovići su ušli u kuću.
 

Grand: Pare ne drži u kući

 

„Grand produkcija“ izdala je juče saopštenje:
– Porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice. Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odnesena i određena suma novca, budući da direktor „Granda“ papire od vrednosti i novac drži u banci .

 

J. Stuparušić – J. Ivić

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply