SABLASNI RITUAL U ZATVORU – ZORANU MAJKA SKIDALA CRNU MAGIJU: Držala je dignutu ruku, a njemu su lile suze!

Nesvakidašnji obred Svekrva ubijene pevačice „Granda“Jelene Marjanović iskoristila svoju bioenergiju da sina očisti od negativne energije i spreči ga da digne ruku na sebe

BEOGRAD – Zorana Marjanovića, skoro mesec dana nakon što je uhapšen, u Centralnom zatvoru posetila je majka Zorica. Kako Kurir saznaje, svekrva ubijene Jelene Marjanović, za čije ubistvo je osumnjičen njen sin, u posetu je došla kako bi svojom bioenergijom pomogla Zoranu i izvukla ga iz depresije u koju je upao.

 

Iako je u početku dobro podnosio boravak u pritvoru, Marjanović je u poslednjih deset dana postao neraspoložen, povukao se u sebe, a cimerima je rekao da je na njega bačena magija.

 

Zaplakala kada je došla

 

– Zbog toga je tražio od majke da dođe i pomogne mu. Iako svesna da zatvor loše utiče na njenu bioenergiju, ona je odlučila da dođe u posetu s mlađim sinom, rekavši da neće da dozvoli da se Zoran ubije – priča izvor Kurira.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Kako smo saznali, svekrva ubijene pevačice po ulasku u zatvorske prostorije je bila uznemirena, a kad je videla sina, zaplakala je.

 

– Međutim, brzo se smirila. Odjednom se utišala i potpuno umirila. Onda je iznenada podigla ruku i držala je kod Zoranove glave. Pomerala ju je gore-dole, a on je sve vreme žmurio. Kad je prestala, rekla mu je da otvori oči, nakon čega su s njegovog lica krenule suze. Videlo se neko olakšanje na njegovom licu – ispričao je za Kurir zatvorski stražar, čije ime iz razumljivih razloga ne objavljujemo.

 

Zoranu je obred očigledno prijao, pa se naglo oraspoložio.

 

– Najviše je pričao o ćerkici Jani. Pitao je i da li je informacija da je u pritvoru zbog Jeleninog ubistva došla do njegove ćerkice – kaže naš sagovornik.
Podsetimo, Zorana su u pritvoru do sada posetili brat i otac, ali majčino pojavljivanje ipak je za njega bilo iznenađenje jer je poznato da ona retko izlazi iz kuće.

 

Klinička smrt

 

– Otkako je nakon kliničke smrti dobila dar da leči svojom energijom, Zorica bez preke potrebe ne napušta porodični dom, a naročito izbegava mesta sa takozvanom lošom energijom. Ona ne ide na groblje, pa tako nije bila ni na sahrani snaje Jelene i prije Zorice. Pošto je zatvor mesto koje se teško napušta, u njemu takođe vlada loša, negativna energija, pa je Zoričin odlazak u posetu pravo čudo – ispričao je naš izvor.

 

ekipa kurira

 

Posle posete
CIMERE ČASTIO SLATKIŠIMA

Zoran Marjanović cimerima je nekoliko puta rekao da mu pored Jane i devojke Zorice najviše nedostaje majka, ali da ne veruje da će ga posetiti pošto poznaje njene navike.
– On je nakon Zoričinog odlaska ispričao svima da se konačno video s majkom, a koliko je bio srećan govori i to što je svima uzeo slatkiše u kantini – rekao je naš izvor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply