SA ANASTASIJOM SAM DELILA GAĆE, A VELJKO JE MOJA PRVA LJUBAV! Luna Đogani šokirala pričom o Ražnatovićima!

Naime, Luna je ispričala kako je Sloba bio ljubomoran kad mu je rekla na jednoj žurki da je određena pesma podseća upravo na Veljka, a onda je otvorila dušu i progovorila o odnosu sa njima

foto: Printscreen
FOTO: PRINTSCREEN

Luna Đogani trenutno je jedna od najpoznatijih osoba u Srbiji, o kojoj svi pričaju. Njen odnos sa Slobom Radanovićem u rijalitiju Zadruga prate milioni, i svi se pitaju šta će se sledeće desiti.

Međutim, mnogi znaju da je njen prvi dečko bio sin najveće balkanske zvezde, Cece Ražnatović, Veljko. Upravo o njemu, ali i njegovoj sestri Anastasiji, koja je bila Lunina najbolja drugarica dugi niz godina, blogerka je pričala danas.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ARKITIGAR

Naime, Luna je ispričala kako je Sloba bio ljubomoran kad mu je rekla na jednoj žurki da je određena pesma podseća upravo na Veljka, a onda je otvorila dušu i progovorila o odnosu sa njima:

I ona i on su dobri. On nije, ali se ona promenila. Ona ima dobru dušu. 13 godina smo se družile. Dobar je čovek. Živele smo, kuma mi je, sestra, odrasle smo zajedno. Ona je dozvolila da nas odvoji osoba koja je u tom trenutku bila bitnija, muškarac. Ne mogu da kažem da sam bila savršena, ali mislim da nije trebala to da dozvoli. Mi danas prolazimo jedna pored druge, kao da se nismo znale. Meni je to tužno, ali ja nisam tako htela. 13 godina nas dve smo delili bukvalno gaće, a sutradan smo kao dva stranca. Ne fali mi, ne razmišljam, bilo mi je teško prvih godinu dana, ali mi je tužno kad se vratim unazad. Sve se dešava u životu s razlogom. Ja znam da sam bila pravi prijatelj, znate i sami šta su sve preživeli, bila sam tu za nju i ona za mene – rekla je Luna.

Onda je blogerka progovorila o svom prvom dečku, Veljku:

Veljko je moja prva ljubav, sve moje u životu sa njim je bilo. Nisam izgubila nevinost sa njim, ali baš mi je značio. Prvi poljubac u životu mi je bio sa Veljkom. Svi su to znali. Ali uvek mi je to bilo dečije, simpatije. Bila sam stvarno zaljubljena u njega, ali nekako je to više bilo potencirano jer sam živela sa Anastasijom. On je stvarno dobar dečko, ne mogu da kažem nešto ružno za njega. Ne podržavam kad greši, pravi probleme, ali to je njegovo. On mnogo žali za svojim ocem. Ne pokazuje to, ali ga najviše boli. Nije da on ne sluša Cecu, ona je stroga, ali je slaba na njih, da im sve priušti, da ne budu tužni.

Šta je još ispričala Luna, pogledajte u videu:

 

(Espreso.rs / Pink.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply