RIJALITI VEŠTICE: One vrište, urlaju, psuju i nemaju meru, a jednom je i KRV PALA (FOTO)

Pitanjem da li su rijalitiji ogledalo društva ili nisu, verovatno će se baviti stručnjaci, možda jednog dana posebno psihijatri, ali ko će se baviti činjenicom da su se u rijalitiju najčešće svađale žene?

No, krenimo od početka. Prvih nekoliko izdanja rijalitija prošli su mirno, a onda su pre nekih četiri-pet godina učesnici shvatili da nema ‘leba od motike, pa su počeli da se gađaju drvljem i kamenjem i metaforički i bukvalno. “Farma”, 2013. godine. Na ograđenom i ispostaviće se malom prostoru, previše ljudi. Mala bara, puno krokodila. Ili krokodilki.

Vesna Rivas i Saška Karan su se svađale na dnevnoj bazi, a ostaće upamćene po tome što su se prepucavale kojoj više smrdi iz usta. Te godine učesnica je bila i Ljuba Pantović, koja od damskih manira nije pokazala nijedan.

Da se ne zaboravi, Zorica Marković i Vesna Rivas su bile učesnice “Farme” 2012. godine, a tamo je između njih tek letelo perje. Zorica Marković je definitivno šampion psovki i pogrdnih reči koje može da izgovori u nekoliko sekundi. Ne postoji učesnik rijalitija, a da se nije posvađala sa njim, a 2015. se u “Farmi” se najviše svađala sa Majom Nikolić.

Zorica Marković i Maja Nikolić

Zorica Marković i Maja Nikolić
Foto: TV Pink printscreen/Farma

– Raspali ološi, pi*ko smrdljiva, ne glumi mangupa – samo je deo govora koji je Zorica Marković održala Maji za manje od
minut.

Zorica Marković je imala ispad i 2013. godine u “Farmi” kada je pljunula, a potom i letvom jurila Dušana Duleta Bogdanovića.

Zorica Marković i Dule Bogdanović

Zorica Marković i Dule Bogdanović
Foto: TV Pink BiH printscreen/Farma

Svađe i netrpeljivost je sa imanja prenela i u studio “Pinka” u Šimanovcima, gde se  sukobila sa Vesnom Vukelić Vendi. Polila je Vendi vodom usred emisije, a onda je Vendi nju gađala prvo jednom, a potom i drugom stolicom.

Zorica Marković i Vendi

Zorica Marković i Vendi
Foto: TV Pink Plus/ Printscreen

Faktor rizika svakog rijalitija je i Saška Karan. Ona se u “Farmi” potukla sa Gogom Aleksić, a toliko je prštalo da je Goga Sašku čupala za kosu.

Goga Aleksić i Saška Karan

Goga Aleksić i Saška Karan
Foto: TV Pink printscreen/Farma

Saška se potukla i uživo u studiju pošto je izašla iz “Farme 7” i to sa Mikijem Mećavom, na
kojeg se zaletela iz publike.

Miki Mećava i Saška Karan

Miki Mećava i Saška Karan
Foto: TV Pink printscreen/Farma

Maja Nikolić je svojevremeno gađala Maju Volk u “Velikom bratu” činijom i rasekla je, a onda joj je Soraja uzvratila tako što joj je pitu bukvalno zalepila u glavu.

Modelsica Ivana Stamenković Sindi je neko ko je napadao na drugačiji način: ironijom, cinizmom, niskim provokacijama i doskočicama. Tako je  naizgled mirnu i povučenu manekenku Nevenu Miličević dovela do ludila, štipajući je i napadajući da ima celulit… Iznervirala je do te mere da ju je ova udarila u glavu i počupala joj kosu. To je bio Nevenin kraj u rijalitiju.

I za kraj kao poslednja, ali ne i najmanje važna, Anđela Veštica. Ona u Zaduzi nije mogla da izdrži ponašanje rediteljke Jelene Golubović pa se obrušila na nju. Anđela je u žaru borbe toliko čupala Jelenu za kosu, da joj je iščupala pramen, posle čega je diskvalifikovana.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply